BPI sa zagrebačkom firmom Von-Trgovina potpisao protokol

06.08.2020. 10:50 / Izvor: Akta.ba
BPI sa zagrebačkom firmom Von-Trgovina potpisao protokol

BPI potpisao sa zagrebačkom firmom Von-Trgovina potpisao protokol o zastupništvu za Hrvatsku.

BPI – Bosnia Partnership Investment, koji je generalni zastupnik WIEBERR-a, poznatog proizvođača autokozmetike, dezinfekcijskih sredstava, kao i sredstava za pranje tepiha, je sa zagrebačkom firmom Von-Trgovina potpisao protokol o zastupništvu za Hrvatsku.

Protokol je potpisan između Generalnog direktora BPI Dr. Samir VILDIĆ i predstavnice firme Von-Trgovina Sabina Vondra Bošković. Pored zastupništva WIEBERR proizvoda, najavljena je saradnja i na drugim poljima.

BPI zastupa vodeće kompanije u svijetu, a jedna od njih je i WIEBERR, koji se bavi proizvodnjom sredstava za njegu automobila, sredstava za čišćenje, sredstava za pranje tepiha, zaštitnih boja i lakova, dezinfekcijskih sredstava kao I mnogih drugih proizvoda iz sektora hemikalija.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i širokim i istraživačkim i razvojnim mogućnostima WIEBERR pruža usluge prema zahtjevima na tržištu.

Kompanija veoma uspješno djeluje na tržištima Turske, Belgije, Holandije, Francuske, Azerbejdžana i Njemačke, a svoje proizvode izvozi u preko 50 država širom svijeta. WIEBERR posjeduje sve potrebne certifikate kao što su ISO 9001 i ISO 14001.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti