Brendovi Alma Ras i Manners konačno i u Trebinju

21.05.2018. 08:19 / Izvor: Akta.ba
Brendovi Alma Ras i Manners konačno i u Trebinju

Na adresi Desanke Maksimović 15 u Trebinju je otvoren prvi Alma Ras butik u ovom gradu.

Na adresi Desanke Maksimović 15 u Trebinju je otvoren prvi Alma Ras butik u ovom gradu.

U novootvorenom butiku, kupci će moći pronaći Basic liniju koja je nastala na osnovu želja i potreba loyalty kupaca, te sezonske kolekcije koji prate svjetske trendove i čine da se dame osjećaju uvijek senzualno i poželjno.

"Izuzetno smo sretni što smo u prilici družiti se s našim kupcima u Trebinju. Od sada ljubitelji finog donjeg rublja i spavaćeg programa imaće priliku uživati u domaćim brendovima Alma Ras i Manners. Kompanija Alma Ras poznata je po raznovrsnosti asortimana, pa tako pored ženskih i muških brendova u našim buticima možete pronaći AR Kids liniju za djecu“, čiji materijali su isključivo evropskog porijekla", istakla je Mervana Muhović, PR kompanije Alma Ras.

Pripadnice nježnijeg spola, kada jednom isprobaju modele iz ekskluzivnih linija, čiji modeli su izrađeni od materijala koji nježno dodiruju i prate žensku siluetu, više neće imati dileme oko izbora donjeg rublja i spavaćeg programa za posebne prilike. Na zadovoljstvo svih, pored donjeg rublja i spavaćeg programa u Alma Ras butiku možete pronaći i odjevne komade koji se odlično kombinuju sa ostatkom garderobe zaokružujući željeni stil.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti