Čelične konstrukcije: Kompletno rješenje od projektovanja do izvođenja

13.10.2016. 09:39 / Izvor: Akta.ba
Čelične konstrukcije: Kompletno rješenje od projektovanja do izvođenja

Od 2014. Godine firma Baupartner vrši izradu čeličnih konstrukcija u moderno opremljenom pogonu površine 1000 m² u Lukavcu

Čelik je uvijek savremen materijal, materijal neograničenih mogućnosti. Zbog univerzalne primjenjivosti može se koristiti na različite načine. Ima izuzetna tehnička i funkcionalna svojstva koji ga čini omiljenim kod arhitekata i investitora. Pogodan je za reprezentativnu i industrijsku gradnju. On je pouzdan partner sa odličnim građevinskim i funkcionalnim karakteristikama.

Od 2014. Godine firma Baupartner vrši izradu čeličnih konstrukcija u moderno opremljenom pogonu površine 1000 m² u Lukavcu a u planu je proširenje proizvodnje za još dodatnih 800 m2 do kraja 2015.godine.

Hala je opremljena mosnim kranovim nosivosti 12 i 3 tone te opremom za sječenje profila i limova, opreme za zavarivanje te opreme za pjeskarenje i sačmarenje profila.  Postižu  visok kvalitet u proizvodnji metalnih konstrukcija i njihov mjesečni kapacitet iznosi od  100 do 140 tona u zavisnosti od tipa i složenosti konstrukcije.

Projektni tim Baupartner d.o.o. Lukavac  je osposobljen za projektovanje i najsloženijih čeličnih konstrukcija tako da mogu odgovoriti na sve zahtjeve i ponuditi kompletno rješenje od projektovanja do izvođenja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti