Čenga: Sve za gradnju na jednom mjestu!

09.07.2013. 15:18 / Izvor: eKapija.ba
Čenga: Sve za gradnju na jednom mjestu!
OTVORI GALERIJU

Kroz svoj rad i djelovanje u jeku obnove ratom porušene države bili su pristupačni sa cjenama i asortimanom, što im je donjelo imidž najpovoljnije i najpoznatije firme u ovom segmentu na prostoru BiH.

Firma Čenga d.o.o. Sarajevo je osnovana 1988. godine. Bavi se prodajom: keramičkih pločica, sanitarija, elektro-vodo i kanalizacionih materijala, izolacija, sve za fasadu, stolarija (prozori i vrata ), Velux krovni prozori, kao i sve materijale za građevinarstvo i završne radove u građevinarstvu.

Čenga raspolaže sa kompleksom turističkih objekata Velika aleja Ilidža. Posjeduje trgovački centar na adresi Bojnička 13, većinski vlasnik firme je Unionkomerc d.d. Sarajevo tj. prije ratne firme Jugokomerc d.d..

Kroz svoj rad i djelovanje u jeku obnove ratom porušene države bili su pristupačni sa cjenama i asortimanom, što im je donjelo imidž najpovoljnije i najpoznatije firme u ovom segmentu na prostoru BiH. Firma je u tom periodu učestvovala u mnogim humanitarnim akcijama kroz naše vlastite donacije kako pojedincima tako i institucijama.

Svi zainteresovani, rad firme Čenga mogu pratiti putem njihove stranice www.cenga.ba, koja je ponovo u funkciji.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti