Vijesti

/ BOSNA I HERCEGOVINA

Centar Facultas organizuje besplatno testiranje engleskog jezika

Cambridge Ispitni i pripremni Centar Facultas ogranizuje besplatno testiranje engleskog jezika za sve uzraste

25.08.2017. 08:50 / Izvor: Akta.ba

Cambridge Ispitni i pripremni Centar Facultas ogranizuje besplatno testiranje za sve one koji žele provjeriti koliko dobro znaju engleski, i/ili žele da se priključe našim kursevima, koji počinju 11.09.2017.

  • Osnovni Kurs- A2 KEY Cambridge English
  • Srednji Kurs- B2 FCE Cambridge English
  • Napredni Kurs- C1 CAE Cambridge English
  • Akademski kurs- C2 CPE Cambridge English

Svi termini su radnim danima, od 17:00 h do 21:30 h.

Zainteresirani kandidati mogu doći na testiranje u naš centar 04.09.2017.godine, u ulici Dr. Fetaha Bećirbegovića 1B, u 19:30 h . Prijavite se putem web forme, emailom (ime, prezime, broj telefona, godina rođenja, očekivani nivo) ili putem sms-a.

Pružaju i mogućnost polaganja internacionalnih Cambridge English ispita. Certifikat ima neograničen rok trajanja, tj. ne morate ga obnavljati. Veliki broj poslodavaca, univerziteta i vladinih organizacija širom svijeta priznaje ovaj certifikat kao dokaz Vašeg nivoa znanja.

Cambridge Ispitni i Pripremni Centar Facultas je jedini Cambridge Preparation Centre licenciran na prostoru Kantona Sarajevo, te je Zlatni partner u okviru Addvantage programa British Council-a, odnosno preporučeni centar za pripremanje kandidata za neki od Cambridge English ispita (KET, PET, FCE, CAE, CPE, BEC). Također je centar koji Vam daje mogućnost za polaganje navedenih ispita.

Dobijena priznanja, koje je Britanski savjet i Univerzitet u Cambridgeu dodijelio 2015. i 2016. godine, kao i mogućnost da administriraju Cambridge English ispite, predstavljaju još jednu potvrdu da su među najboljim školama engleskog jezika u Bosni i Hercegovini.

Cijena Ulaznog ispita: besplatno.

Cijena pripremne nastave tokom 3 mjeseca ( četiri školska časa sedmično) 255,00 KM.

Cijena ispita zavisi od nivoa.

Planirani početak nastave je ponedjeljak, 11.09.2016.godine.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem emaila  ili sms-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti