Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Centrotrans: Evidentno je da će doći do smanjenja svih vrsta putovanja

Zbog trenutne situacije, kada je u pitanju širenje koronavirusa, evidentno je da će doći do značajnog smanjenja svih vrsta putovanja (redovna i turistička).

12.03.2020. 11:19 / Izvor: Akta.ba

Kao društveno odgovorna kompanija, Centrotrans prati informacije, upute i obavijesti nadležnih institucija i Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Federacije BiH, te na osnovu toga planira dalje aktivnosti, a sve u cilju zaštite putnika i uposlenika.

Zbog trenutne situacije, kada je u pitanju širenje koronavirusa, evidentno je da će doći do značajnog smanjenja svih vrsta putovanja (redovna i turistička) što će u narednom periodu rezultirati reduciranjem određenih polazaka, a o čemu će naši putnici biti blagovremeno obaviješteni.

U skladu sa gore navedenim Centrotrans je u fokus svih aktivnosti stavio brigu o zdravlju i sigurnosti korisnika naših usluga, te je pojačano provođenje higijensko preventivnih mjera u svim autobusima na autobuskim stanicama i drugim prodajnim mjestima Centrotransa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti