Centrotrans od danas saobraća na novih 10 linija u Kantonu Sarajevo

18.03.2019. 12:42 / Izvor: Akta.ba
Centrotrans od danas saobraća na novih 10 linija u Kantonu Sarajevo

U skladu sa odobrenjem Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo, Centrotrans je počeo sa redovnim održavanjem navedenih linija.

Kompanija Centrotrans danas je počela sa redovnim prijevozom putnika na 10 autobuskih linija u Kantonu Sarajevo i to, Ekonomska škola – Hum, Ekonomska škola – Bakarevac, Ekonomska škola – Obad, Grbavica – Hrasno, Garež – Delijaši – Hamzići, Ilidža – Garež, Ilidža – Miševići, Sinanovići – Trnovo, Ilidža – Šabići – Sinanovići i Ilidža - Dejčići.

Naime, u skladu sa odobrenjem Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo, Centrotrans je počeo sa redovnim održavanjem navedenih linija. Linije će saobraćati radnim danom i subotom u periodu od 06:00h do 21:00h na svakih pola sata do sat, zavisno od reda vožnje linije.

Nakon brojnih pohvala od strane putnika na kvalitet i način održavanja, na do sada odobrenim i uspostavljenim autobuskim linijama, kompanija Centrotrans ovim činom iskazuje spremnost da i dalje nastavi pružati usluge u javnom gradsko – prigradskom prijevozu u Kantonu Sarajevo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti