Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

CIK raspisao milionski tender za štampanje i pakovanje glasačkih listića

Vrijednost tendera, odnosno ugovorenih usluga objavljenih i na Portalu javnih nabavki, procijenjena je na 1.111.100 KM bez PDV-a.

25.05.2020. 09:12 / Izvor: Akta.ba

Centralna izborna komisija (CIK) BiH raspisala je juče međunarodni tender za usluge štampanja i pakovanja glasačkih listića za lokalne izbore u BiH.

Vrijednost tendera, odnosno ugovorenih usluga objavljenih i na Portalu javnih nabavki, procijenjena je na 1.111.100 KM bez PDV-a.

Rok za dostavu ponuda je 6. jul do 14 sati.

Predmet ovog postupka je nabavka usluga štampanja i pakovanja glasačkih listića za Lokalne izbore 2020. godine kao i glasačkih listića za provođenje prijevremenih izbora tokom trajanja okvirnog sporazuma. Kako se navodi u tenderskoj dokumentaciji, predviđeno je zaključenje okvirnog sporazuma sa jednim privrednim subjektom.

Petnaest minuta kasnije, istog dana, u prostorijama CIK-a u Sarajevu zakazano je i otvaranje koverti s prijavama na tender.

Također, raspisan je i tender za nabavku usluga štampanja i pakovanja izbornog materijala za lokalne izbore 2020. godine čija je vrijednost 201.700,00 KM.

Osim ovoga poziva, CIK BiH je raspisao i nabavku usluga transporta izbornog materijala. Vrijednost ovog tendera je 94.000,00 KM.

Podsjetimo, Centralna izborna komisija juče je odgodila lokalne izbore za 15. novembar 2020. godine.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti