ČIP sistemi nastavljaju agažman na području elektroinstalacija

05.01.2018. 10:18 / Izvor: Akta.ba
ČIP sistemi nastavljaju agažman na području elektroinstalacija

ČIP sistemi su obilježili kraj poslovne godine, godine čijim su rezultatima zadovoljni.

Tradicionalnim „Završnim godišnjim sastankom“ svih uposlenih,  ČIP sistemi su obilježili kraj poslovne godine, godine čijim su rezultatima zadovoljni. Kako je ovom prilikom istakla direktorica ove uspješne kompanije: “2017. godina može se smatrati jednom od najuspješnijih godina do sada - broj uposlenika je znatno veći, kao i broj edukacija, ali i priznanja za naš rad. Mnogo toga je obilježilo ovu godinu i motivisalo nas da u narednu krenemo sa više inspiracije za uspjeh.“

Radnici su, također, zadovoljni postignutim uspjehom, ali i uvjetima rada. Naglašavaju da uprkos stalnim medijskim naglašivanjem negativnosti o bh. ekonomiji i privredi, Uprava ČIP sistema ima nevjerovatan sluh za svoje radnike. Ističu da je u Bosni i Hercegovini moguće poslovati, moguće je pokazati svoje znanje i istovremeno raditi ono što volimo i za šta smo se obrazovali.

Mladi tim ČIP sistema ponosan je na mjesečne izvještaje koje dostavljaju javnosti, a koji su svaki put bogatiji od prethodnih. „Samo u decembru smo imali preko 20 aktivnosti kojima se izuzetno ponosimo, među kojima su Beogradsko priznanje  generalnoj direktorici Adisi Tufo, 'Naj ženu XXI veka' u sferi poduzetništva, posjeta partnera iz Italije, četiri stručna seminara, te nekoliko priznanja za društveni aktivizam“, rekla nam je izvršna direktorica Lejla Tufo.

Adisa Tufo koja predvodi svoj mladi i uspješni tim dodaje da su privrednici oni koji stvaraju nove vrijednosti, zapošljavaju ljude i pune državne kase. „Konstantno  razgovaramo i dajemo prijedloge za koje smatramo da mogu popraviti poslovnu klimu“, kazala je Tufo koja kroz rad svoje kompanije želi utjecati na privrednu i društvenu sliku Bosne i Hercegovine.

Što se tiče planova za ovu godinu, kažu da će kompanija nastaviti svoj snažan angažman na području elektroinstalacija i interfonskih sistema, budući da analitika predviđa daljnji rast građevinskog sektora. Pored razvoja ovog sektora, radit će i na razvijanju hobby sektora i još nekih dodatnih djelatnosti.

„Imamo visoke ciljeve za godinu koja dolazi i čvrsto vjerujem da ćemo ih i dostići. Bićemo još efikasniji i edukovaniji i motiviraniji – za uspjeh“, na kraju nam je poručila Adisa Tufo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti