ČIP sistemi nastavljaju agažman na području elektroinstalacija

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

ČIP sistemi nastavljaju agažman na području elektroinstalacija

05.01.2018. 10:18 / Izvor: Akta.ba

Tradicionalnim „Završnim godišnjim sastankom“ svih uposlenih,  ČIP sistemi su obilježili kraj poslovne godine, godine čijim su rezultatima zadovoljni. Kako je ovom prilikom istakla direktorica ove uspješne kompanije: “2017. godina može se smatrati jednom od najuspješnijih godina do sada - broj uposlenika je znatno veći, kao i broj edukacija, ali i priznanja za naš rad. Mnogo toga je obilježilo ovu godinu i motivisalo nas da u narednu krenemo sa više inspiracije za uspjeh.“

Radnici su, također, zadovoljni postignutim uspjehom, ali i uvjetima rada. Naglašavaju da uprkos stalnim medijskim naglašivanjem negativnosti o bh. ekonomiji i privredi, Uprava ČIP sistema ima nevjerovatan sluh za svoje radnike. Ističu da je u Bosni i Hercegovini moguće poslovati, moguće je pokazati svoje znanje i istovremeno raditi ono što volimo i za šta smo se obrazovali.

Mladi tim ČIP sistema ponosan je na mjesečne izvještaje koje dostavljaju javnosti, a koji su svaki put bogatiji od prethodnih. „Samo u decembru smo imali preko 20 aktivnosti kojima se izuzetno ponosimo, među kojima su Beogradsko priznanje  generalnoj direktorici Adisi Tufo, 'Naj ženu XXI veka' u sferi poduzetništva, posjeta partnera iz Italije, četiri stručna seminara, te nekoliko priznanja za društveni aktivizam“, rekla nam je izvršna direktorica Lejla Tufo.

Adisa Tufo koja predvodi svoj mladi i uspješni tim dodaje da su privrednici oni koji stvaraju nove vrijednosti, zapošljavaju ljude i pune državne kase. „Konstantno  razgovaramo i dajemo prijedloge za koje smatramo da mogu popraviti poslovnu klimu“, kazala je Tufo koja kroz rad svoje kompanije želi utjecati na privrednu i društvenu sliku Bosne i Hercegovine.

Što se tiče planova za ovu godinu, kažu da će kompanija nastaviti svoj snažan angažman na području elektroinstalacija i interfonskih sistema, budući da analitika predviđa daljnji rast građevinskog sektora. Pored razvoja ovog sektora, radit će i na razvijanju hobby sektora i još nekih dodatnih djelatnosti.

„Imamo visoke ciljeve za godinu koja dolazi i čvrsto vjerujem da ćemo ih i dostići. Bićemo još efikasniji i edukovaniji i motiviraniji – za uspjeh“, na kraju nam je poručila Adisa Tufo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti