Članice M SAN grupacije postale ovlašteni distributeri za Toshiba proizvode

09.06.2009. 13:38 / Izvor: eKapija.ba
Članice M SAN grupacije postale ovlašteni distributeri za Toshiba proizvode

Firma KimTec Sarajevo, jedna od članica M SAN grupacije, najvećeg distributera IT proizvoda i usluga postala je ovlašteni distributer kompanije Toshiba Bosnu i Hercegovinu. Od juna ove godine u ponudi KimTec-a mogu se naći Toshiba laptopi, opcije za laptope (miševi, tastature, torbe za laptope), kao i digitalni fotoaparati i externi HDD, saopćeno je iz KimTec-a.

Toshiba Corporation multinacionalna je elektronička kompanija s visokotehnološkim proizvodima namijenjenim mnogim vodećim gospodarskim sektorima. Toshiba se posebno ističe kao vodeća kompanija u informacijskoj tehnologiji, vrhunskoj kvaliteti i lijepom dizajnu, brizi za okoliš, kompanija kojoj zadovoljstvo kupca kupca nije samo prazno obećanje već i uvjet.

U distribuciji KimTeca mogu se naći proizvodi (Satellite, Satellite Pro, Qosmio, Portege i Tecra) posebno dizajnirani laptopi za svakog korisnika, koja se ističu uz osnovne karakteristike koje Toshibu čine A brandom, također i vrhunskom uslugom i brigom za kupca. Uz distribuciju osigurana je i podrška servisa, kako bi krajnjem korisniku mogli omogućiti brzu, kvalitetnu i vrhunsku uslugu.

"Uvrštavanjem Toshiba proizvoda u ponudu KimTec-a praktično smo pokrili većinu brendova notebooka kojih trenutno ima u ponudi na svjetskom tržištu i spremni smo odgovoriti željama i mogućnostima svih korisnika bilo kućnih ili poslovnih. Svojim partnerima Kimtec u suradnji s Toshibom u mogućnosti je pružiti edukaciju, savjetovanje i podršku informatičkim proizvodima", naglasio je Edin Brkić, izvršni direktor KimTec-a.

"Kao uspješna i pouzdana marka laptopa, Toshiba uživa vrlo veliko povjerenje kupaca te smo i u prvom tromjesečju 2009. postigli značajan prodajni rezultat. Potražnja za našim laptopima u regiji neprestano se povećava zbog čega smo odlučili proširiti naš kanal kroz opsežnu partnersku mrežu M SAN grupacije koja će našim kupcima omogućiti još veću dostupnost Toshiba proizvoda i podići kvalitetu usluge na novu razinu", naglasio je Adrijan Vazdar, Business Manager za Adriatic regiju, Toshiba Computer Systems.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti