Clima - Trade prvi put izlaže na sajmu u Tešnju

10.05.2018. 19:48 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Clima-Trade d.o.o. Sarajevo učestvuje ove godine prvi put kao izlagač na 14. Sajmu privrede u Tešnju predstavljajući savremena rješenja grijanja i klimatizacije.

Kompanija Clima-Trade d.o.o. Sarajevo učestvuje ove godine prvi put kao izlagač na 14. Sajmu privrede u Tešnju predstavljajući savremena rješenja grijanja i klimatizacije putem toplotne pumpe i fan coil uređaja.

Senad Gačanović, direktor ove firme, kazao je za Akta.ba da su izuzetno zadovoljni učešćem, posjetom kao interesovanjem kupaca i posjetilaca.

"Iznenađeni smo velikim interesovanjem za klimatizacijom i energetskom efikasnošću koja sve više uzima maha u BiH i evidentno je da građani sve više prate trendove kada je u pitanju potrošnja energije, odnosno energetska efikasnost", istakao je Gačanović.

Na sajmu izlažu svoju standandardnu ponudu sa fokusom na toplotne pumpe upravo zbog prednosti koje ima, te novu liniju klima uređaje renomiranog proizvođača Hitachi by York.

“Njihovim korištenjem računi  za električnu energiju su niži i do 10% u odnosu na druge uređaje, što je veoma važno u vremenu kada svi nastoje da ostvare uštede”, dodaje Gačanović.

Inače, Clima-Trade sarađuje sa svim većim kompanijama u BiH, a trenutno rade na opremanju objekta Ilidža Towers u Sarajevu što je svakako jedna od značajnijih referenci.

"Clima Trade" je privatna kompanija koja uspješno posluje još od 1996. godine, a za njihov konstantan napredak zaslužan je isključivo kvalitet usluga koje pružaju, profesionalni kadar, te kvalitetan servis.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti