al
Code Hub Mostar otvara svoja vrata

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Code Hub Mostar otvara svoja vrata

28.03.2018. 13:31 / Izvor: Akta.ba

Otvaranje prvog coworking prostora u središtu Mostara u vlasništvu INTERA Tehnološkog Parka već je neko vrijeme tema razgovora svih onih koji su u potrazi za idealnim prostorom u kojem će svoje ideje pretočiti u stvarnost. Ugodna atmosfera, suvremeno opremljen prostor, mnoštvo kontakata i pristup mentorskoj mreži bit će glavne karakteristike Code Hub-a Mostar koji se nalazi u prizemlju zgrade Ledara na adresi Kardinala Stepinca bb. Posljednji dani ožujka su rezervirani za prvi Code On meetup koji predstavlja dvodnevni događaj na kojem će se svi ključni akteri i zainteresirani korisnici upoznati s radom Code Hub-a Mostar.

Prvi dan meetupa je rezerviran za svečano otvorenje prostora koje će se upriličiti u četvrtak, 29.3.2018. godine u 14h. Svečano otvorenje će okupiti ključne aktere projekta CODE, partnere INTERA Tehnološkog Parka te predstavnike fakulteta, IT klastera Mostar Software City, lokalnih poduzeća i javnih institucija. Svi će oni tijekom kratkog druženja imati priliku od relevantnih govornika čuti o značaju pokretanja coworking prostora za Mostar.

Svim zainteresiranim korisnicima Code Hub Mostar će svoja vrata otvoriti u petak, 30.3.2018. godine na Danu otvorenih vrata. Od 8h do 16h svi će posjetitelji imati priliku čuti što ih očekuje u ovom prostoru koji se prostire na više od 130 kvadratnih metara površine.  Osim radnih mjesta, korisnici će moći koristiti i salu za sastanke, salu za razgovore i pozive, kuhinju i kutak za opuštanje, a imat će i pristup networking događajima i savjetima stručnjaka s kojima INTERA TP surađuje dugi niz godina. Cijelo vrijeme trajanja Dana otvorenih vrata članovi tima Code Hub-a Mostar će biti na raspolaganju posjetiteljima odgovoriti na postavljena pitanja, a u 10h, 12h i 14h bit će organizirane posebne polusatne prezentacije rada Code Hub-a Mostar. Točno u podne će se održati i izvlačenje troje sretnih dobitnika koji će osvojiti besplatni online tečaj web dizajna koji su za njih osigurali poduzeće LINK group i ITAcademy.

U Code Hub Mostar dobrodošli su svi timovi s poslovnim idejama, startupi, IT poduzeća i stručnjaci, ali i pojedinci, studenti, freelanceri, digitalni nomadi i turisti. Svima njima će INTERA TP svojim znanjem i iskustvom olakšati prve korake u poslovnom svijetu, a ovaj prostor učiniti idealnim mjestom za ostvarivanje ciljeva i snova.

Code Hub Mostar jedan je od četiri coworking prostora koja će se otvoriti u Mostaru, Tuzli, Zadru i Nikšiću kroz projekt CODE financiran iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti