Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Cofus asistencije: Nova dimenzija podrške

14.06.2018. 08:17 / Izvor: Akta.ba

COFUS ASISTENCIJE je kompanija koja je, sa namjerom da svojim korisnicima bude istinski partner u svakom trenutku, kreirala asistentski program kojeg čine asistentski servisi za podršku u različitim, svakodnevnim situacijama.

Veliki broj kompanija kao što su društva za osiguranje, banke, naftne kompanije i drugi, prepoznao je značaj asistentskih servisa za brigu o klijentima i čuvanje njihovog povjerenja.

U nastojanju da njihovi korisnici svakog dana uživaju u pogodnostima COFUS Kluba asistentskih servisa, za njih su razvili regionalnu mrežu direktnih popusta prilikom kupovine – sistem „COFUS Osiguran Popust”. Ovaj sistem broji preko 500 partnera u 7 zemalja (Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Austrija, Slovenija, Makedonija i Grčka) i kontinuirano se širi.

Vrijednosti kao što su inovativnost, kreativnost, posvećenost i istrajnost, prepoznale su njihove partnerske kompanije, zbog čega im svoje povjerenje u kontinuiranom procesu unapređenja njihovog odnosa s klijentima poklanjaju i kroz druge oblike saradnje. Ova saradnja se realizuje u domenu visokospecijalizovanog uslužnog call centra u okviru kojeg se primjenjuju najviši svjetski standardi u komunikaciji sa korisnicima, poslovnog konsaltinga i razvoja softverskih rješenja za različite poslovne procese, uključujući i programe lojalnosti.

COFUS ASISTENCIJE pruža podršku partnerskim kompanijama u jačanju njihove pozicije na tržištu kroz asistentske servise za njihove klijente, programe lojalnosti i poslovni konsalting.

Asistencije realizuju preko široko rasprostranjene mreže saradnika (šlep službe, auto servisi, rent a car kompanije, medicinsko osoblje, pravnici, profesori, njegovatelji itd.)

Call centar COFUS ASISTENCIJE na raspolaganju je za prijavu potrebe za asistencijom svakog dana od 0-24h. Operateri call centra pored lokalnog jezika govore još i engleski, njemački, španski, francuski i italijanski jezik.

"Važno nam je da znate da možete računati na nas". Poručuju iz COFUS ASISTENCIJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti