Combisovo pojačanje u Bosni i Hercegovini

16.07.2013. 09:28 / Izvor: eKapija.ba
Combisovo pojačanje u Bosni i Hercegovini

Mirza Hadžić preuzeo je poziciju Business Development Managera u regionalnom sistem integratoru Combisu te će biti odgovaran za unapređenje poslovanja Combisa na području Bosne i Hercegovine

Mirza Hadžić preuzeo je poziciju Business Development Managera u regionalnom sistem integratoru Combisu te će biti odgovaran za unapređenje poslovanja Combisa na području Bosne i Hercegovine.

Mirza iza sebe ima više od osam godina iskustva u dizajniranju, analizi i implementaciji kompleksnih IT infrastruktura, a izvrsnim poznavanjem lokalnih tržišnih uslova i potreba korisnika značajno će doprinijeti daljnjem pozicioniranju Combisa na tržištu BiH.

"Od ulaska na BiH tržište 2006. godine Combis bilježi kontinuiran rast tržišnog udjela te će mi biti čast i zadovoljstvo u ulozi Business Development Managera doprinositi daljnjem nizanju odličnih rezultata", otkriva Hadžić, čijim se imenovanjem očekuje jačanje tržišne pozicije Combisa te unapređenje usluga s obzirom na specifičnosti bosanskohercegovačkog tržišta.

Hadžić je karijeru započeo 2002. kao mrežni i sistem administrator, da bi potom svoja znanja iz administriranja i izgradnje IT infrastruktura nadograđivao radeći za više renomiranih firmi u Bosni i Hercegovini. U Combis dolazi početkom 2008. godine te se tokom posljednjih pet godina, gradeći iskustva na brojnim složenim projektima vodećih firmi u Hrvatskoj i BiH, profilirao kao stručnjak za implementaciju kompleksnih sistemskih rješenja.

Osim sjedišta u Sarajevu, Combis u BiH ima servisne centre u Banja Luci i Mostaru što firmi omogućuje iznimno brz pristup lokacijama na području cijele BiH, 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici. Firma danas zapošljava više od 360 ljudi u Hrvatskoj i regiji.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti