Conty plus uljepšava životne prostore u bh. domovima

11.04.2019. 14:25 / Izvor: Akta.ba
Conty plus uljepšava životne prostore u bh. domovima
OTVORI GALERIJU

Ukoliko ne znate kako urediti svoj životni prostor, udovoljiti svojim željama ali i idejama koje su u skladu sa vašim mogućnostima, posjetite izložbeni prostor firme Conty plus.

Ukoliko ne znate kako urediti svoj životni prostor, udovoljiti svojim željama ali i idejama koje su u skladu sa vašim mogućnostima, posjetite izložbeni prostor firme Conty plus na sajmu Sarajevo 4 walls.

U razgovoru za poslovni portal Akta.ba prodajna predstavnica kompanije, Amila Šebo kazala je kako je obilježje asortimana ove firme drvo kao osnovna sirovina za proizvode koji od njega nastaju, a koji su izloženi i na sajmu.

Svi posjetioci mogu u skladu sa svojim željama izabrati pločaste materijale, specijalne proizvode od drveta, podove, okove, te dodatnu opremu namjenjenu za uspješnu realizaciju ideja uređenja enterijera i proizvodnje namještaja.

Za sve posjetioce sajma je osiguran i sajamski popust od 15 posto.

Conty plus osim distribucije širokog asortimana proizvoda u ponudi ima i obradu pločastog materijala na visokoj tehnološkoj razini, što omogućava pravovremenu i učinkovitu reakciju na svaki zahtjev klijenta.

Inače firma Conty plus uz podršku vodećih evropskih proizvođača čiji je distributer na bosanskom tržištu, inovativnošću u praćenju trendova kontinuirano upotpunjuje ponudu i predstavlja pouzadnog i kompententnog partnera.

"Slogani 'Ideje za Vaš namještaj' i 'Ideje za Vaše podove' zapravo govore sve, jer ovdje se od ideje do realizacije više ne čini nemogućom misijom", poručuju iz ove kompanije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti