al
Ćosićpromex: Ukažite im svoje povjerenje i zajedno gradite Vašu budućnost!
OTVORI GALERIJU

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Ćosićpromex: Ukažite im svoje povjerenje i zajedno gradite Vašu budućnost!

03.03.2014. 09:19 / Izvor: eKapija.BA

ĆOSIĆPROMEX d.o.o. je tvrtka u 100 % privatnom vlasništvu, osnovana je 1996. g. i od tada, zahvaljujući poduzetničkom duhu vlasnika, te upornošću i kvalitetom svih svojih djelatnika, Ćosićpromex je uspio da postane poznata i  cijenjena tvrtka u području izvođenja radova u građevini, metalnoj industriji i brodogradnji.

Tijekom dugogodišnjeg poslovanja, uspješno su realizirali i najzahtjevnije izazove koji su pred njih postavljani, pa je rezultat toga mnoštvo zadovoljnih poslovnih partnera, koji su najbolji pokazatelj kvalitete i preporuka za buduće partnere.

Najveća snaga Ćosićpromex-a su njihovi djelatnici, koji svojim znanjem, iskustvom i marljivošću uspijevaju uvijek da se prilagode zahtijevima klijenata i na taj način stječu povjerenje u realizaciji projekata. Iz tog razloga i potrebe ulaganja u djelatnike su osnovali i školu zavarivanja, gdje obučavaju mlade kadrove svim metodama zavarivanja kako bi bili nosioci budućih projekata. Pored toga svake godine stipendiraju određeni broj studenata raznih profila, koji su zalog budućnosti tvrtke i domovine Bosne i Hercegovine.

Ulaganjem u razvoj novih proizvoda i proizvodnih procesa, imaju tendenciju da ostvaruju konstantan rast i povećaju izvoz roba i usluga na tržišta širom Europe i svijeta.

Danas u sastavu imaju od oko 500 djelatnika, skup mladih i kreativnih ljudi, koji u kombinaciji sa iskusnim i pouzdanim snagama čine okosnicu tvrtke, te ih čine najpouzdanijim partnerom.

Djelatnost metalne industrije

Društvo Ćosićpromex d.o.o.  je ulaganjem u izgradnju vlastite proizvodne hale pokrenulo novi smjer u svom poslovanju. Okrenuli su se proizvodnji konstrukcija i dijelova od metala, potaknuti idejom da je proizvodnja osnovni pokretač ekonomije i društva u kojem živimo. Pa su iz tog razloga izgradili dvije proizvodne hale ukupne površine 5500 m2 sa reguliranim pristupom za logistiku, građenu po najvišim standardima i potrebama današnjeg modernog proizvodnog pogona.

Usluge iz djelatnosti obrade metala:

 • Izrada i ugradnja metalnih konstrukcija
 • Rezanje metala laserom
 • Rezanje metala plazmom
 • Usluge zavarivanja: REL, MIG/MAG, TIG i plinsko
 • Kutno savijanje metala
 • Pjeskarenje i farbanje metala
 • Montaža – remont plinskih i cjevovodnih instalacija
 • Izrada i montaža ventilacijskih sustava
 • Montaža termotehničkih instalacija
 • Bravarski radovi
 • Izrada i ugradnja ograda i kapija od CrNi (inox) čelika
 • Izgradnja hidrotehničkih objekata
 • Izrada i montaža građevinske limarije
 • Izolacioni radovi

Gore navedene usluge izvode educirani djelatnici predvođeni i nadzirani  inžinjerima strojarstva, a sve prema Tüv ISO 9001 standardu upravljanja. Za potrebe izvođenja njihovih  usluga nabavili su vrhunske strojeve, alate i prateću opremu, a stalnim rastom proizvodnje ulažu u nabavku nove opreme, prateći zahtjeve tržišta i razvoj novih tehnologija.

Od opreme koju trenutno posjeduju ističemo:

LASER TRUMPH L 3030 , laserc za rezanje metala, dimenzija radnog stola 3000x1500mm; kontrola upravljanja Siemens Sinumerik; rezonator TLF 2600 (2,6 kw); debljina rezanja: čelik maksimalno 15 mm, inox maksimalno 6 mm, aluminij maksimalno 6 mm

PLAZMA Varstroj Hi Focus 160i, plazma uređaj za rezanje metala, dimenzija radnog stola 2000x6000mm; kontrola upravljanja CNC upravljačka jedinica Phantom sa softverom ZEVS RX Basic; debljina rezanja čelik maksimalno 50 mm, inox maksimalno 20 mm, aluminij maksimalno 15 mm ;

HESSE CNC HAP 40160, hidraulična cnc presa za kutno savijanje, sa silom savijanja od 160 t.

Mosna dizalica nosivosti 23,2 T, raspona 15 m dužina kranske staze 55 m

Također ističu djelatnike koje obavljalju sve vrste zavarivanja metala, to područje u kojem je Ćosipromex d.o.o. jedna od vodećih tvrtki u regiji, a zavarivačke usluge pružaju u vlastitom proizvodnom pogonu ili na terenu po zahtjevu klijenata, pa su tako obavljali i najzahtjevnije poslove zavarivanja u termoelektranama, rafinerijama nafte i plina, brodogradilištima, kod izgradnje cjevovoda, mostova, hidrocentrala i sl.

Ćosićpromex d.o.o. je Vaš najpouzdaniji partner u poslovima obrade metala i izrade metalnih konstrukcija, zato im ukažite povjerenje!

Djelatnost građevinarstva

Jedna od osnovnih djelatnosti Ćosićpromex-a je izvođenje svih vrsta građevinskih radova niskogradnje i visokogradnje, izvođenje elektroinstalacijskih i izolacijskih radova, projektiranje i savjetovanje pri izvođenju građevinskih radova.

Prateći razvoj tehnologija i metoda rada u građevini, kontiunirano ulažu u potencijale, kako bi povećali svoju ekonomičnost, kvalitetu i fleksibilnost, te na taj način od samog osnivanja društva bilježe stalni rast i napredak u građevinskom sektoru.

U proteklim godinama su izvodili  radove na izgradnji urbanih vila, apartmana, obiteljskih kuća, hotela, trgovačkih centara, vjerskih objekata, industrijskih i drugih poslovnih objekata. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu te visoko obrazovanim građevinskim stručnjacima, sve radove izvode u kratkom roku i sa najvišom kvalitetom izvođenja, uz poštivanje najviših standarda i zahtjeva klijenata.

Neke od usluga građevinarstva koje obavljaju:

 • izvođenje zemljanih radova
 • izvođenje grubih radova zidanja i betoniranja
 • izvođenje finih radova žbukanja, izrada fasada, keramički radovi
 • podizanje betonskih konstrukcija
 • krovopokrivački radovi
 • elektroinstalacijski radovi
 • nadogradnja i rekonstrukcija starih objekata itd.

Ukažite im svoje povjerenje i zajedno s njima gradite Vašu budućnost!

Djelatnost brodogradnje

Desetljetnom tradicijom suradnje sa hrvatskim brodogradilištima Ćosićpromex d.o.o. je postao jedan od njihovih najznačajnijih i najpouzdanijih partnera u izgradnji brodova.

Organizacijsku strukturu prilagodili su radu u brodogradilištu, pa su uspjeli da ovladaju složenim tehnologijama u brodogradnji,  na taj način sudjeluju u svim segmentima izgradnje broda, od predmontaže, preko montaže trupa i opreme, do porinuća.

To uspijevaju stručnošču i marljivošću djelatnika zavarivača, brodomontera, cjevara, brusača, bravara i skelara.

Kvalitetu djelatnika i izvedenih radova prepoznala su gotova sva brodogradilišta u regiji, pa su ih kao značajnog partnera uzeli „BRODOSPLIT“ Split,  „3. MAJ“ Rijeka, „ULJANIK“ Pula, „KRALJEVICA“  Kraljevica, „BRODOTROGIR“ Trogir, „JADRANSKO BRODOGRADILIŠTE“ Bijela Crna Gora. . .

Surađivali su na proizvodnji brodova za prijevoz putnika, brodova za prijevoz automobila i kamiona, brodova za prijevoz nafte i naftnih prerađevina, brodova za prijevoz kontejnera i sl.

Ukoliko Vam je potreban partner za izgradnju broda, Ćosićpromex je u stanju da izvodi sve radove po sistemu ključ u ruke ili kao podizvođač radova u bilo kojem segmentu brodogradnje.

Djelatnost tehničkog pregleda vozila

Tehnička ispravnost vozila je od presudne važnosti, zbog toga je  Ćosićpromex d.o.o. izgradio modernu stanicu za tehnički pregled vozila te je opremio suvremenom opremom kako bi klijentima pružili vrhunsku uslugu kakvu i zaslužuju.

Svi djelatnici tehničkog pregleda vozila su prošli stručnu obuku kod nadležnih državnih institucija, te su dobili certifikate za obavljanje djelatnosti kojom se bave, a prilikom obavljanja svojih radnih dužnosti nastupaju profesionalno i odgovorno te u skladu sa standardom ISO 9001 za sistem upravljanja.

Jedna od prednosti koju imate prilikom posjete tehničkom pregledu vozila je u tome što se u sklopu poslovnog centra Ćosićpromex nalazi nekoliko renomiranih osiguravajućih društava, pošta i banka, što sigurno donosi uštedi vremena i novaca prilikom potrebe za posjet nekom tehničkom pregledu vozila.

U stanici za tehnički pregled vozila obavljaju sljedeće usluge:

 • redovni i vanredni tehnički  pregled vozila,
 • homologacija  vozila,
 • pregled vozila za certificiranje prema kategorijama promjena po pojedinim vrstama ispitivanja na vozilima,
 • pregled vozila sa pogonom na altenativna goriva (LPG,CNG,..) u skladu sa nacionalnim i međunarodnim propisima, ·
 • pregled vozila za prijevoz opasnih tvari u skladu s nacionalnim propisima i međunarodnim ADR sporazumom,
 • pregled vozila za prijevoz lako kvarljive robe u skladu sa nacionalnim propisima i međunarodnim ATP sporazumom,
 • pregled vozila za prijevoz specijalnih tereta (novac, dragocjenosti i slično) u skladu sa nacionalnim i međunarodnim propisima,

Kao jedan od vodećih u regiji, tehnički pregled vozila Ćosićpromex nudi se kao najbolji izbor za pregled Vašeg vozila.

Djelatnost ugostiteljstva

U sjedištu Ćosićpromex-a na adresi Žabljak b.b.  Usora, pored magistralnog puta Doboj – Teslić, nalazi se poslovni centar u sklopu kojeg se nalazi nekoliko objekata u kojima su smještene razne uslužne djelatnosti.

U sklopu poslovnog centra u Žabljaku nalazi se motel „Split“  kapaciteta 35 soba i apartmana, sa moderno uređenom konferencijskom dvoranom i restoranom ugodnog ambijenta. Ljubazno osoblje motela „Split“ na raspolaganju Vam je 24 sata dnevno, a gosti između ostalog uživaju u pogodnostima besplatnog interneta i kablovske televizije u svim sobama motela. Povoljne cijene i vrhunska kvaliteta naših usluga naš su glavni adut u ugostiteljstvu. Više informacija na www.motel-split.ba!

U novoizgrađenom objektu gdje su smješteni i uredi tvrtke Ćosićpromex d.o.o., izgradili su veći broj poslovnih prostora za najam ili prodaju.

Poslovni prostori su pogodni za obavljane raznih vrsta poslovnih djelatnosti, pa je tako dio prostora već iznajmljen ili prodan, gdje su smješteni kozmetički salon, agencija za posredovanje u transferima igrača, odvjetnički ured, banka, mikrokreditna organizacija, osiguravajuća društva, zavod za mirovinsko i invalidsko osiguranje, zavod za zapošljavanje, pošta, autoškola za obuku vozača, obrt za izradu reklamnog materijala, praonica vozila,  tvrtka za ugradnju LPG goriva u vozila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti