Courtyard by Marriott u Sarajevu predstavio S One Sky Bar i S One restoran

07.08.2015. 13:26 / Izvor: Akta.ba
Courtyard by Marriott u Sarajevu predstavio S One Sky Bar i S One restoran
OTVORI GALERIJU

Novootvoreni hotel "Courtyard by Marriott» u Sarajevu organizirao je druženje sa novinarima na kojem su predstavljeni novi bar i restoran.

Novootvoreni hotel "Courtyard by Marriott" u Sarajevu organizirao je druženje sa novinarima na kojem su predstavljeni novi bar i restoran.

"S One Sky Bar", koji se nalazi na krovu hotela i pruža veličanstven pogled na Sarajevo, zasigurno će vrlo brzo postati omiljeno mjesto za izlazak svih onih koji uživaju u ugodnoj atmosferi uz vrhunsku uslugu profesionalnog osoblja i bogatoj ponudi pića.

"Izuzetno nam je zadovoljstvo da nakon nedavnog svečanog otvaranja hotela Courtyard by Marriott, sada imamo priliku predstaviti "S One Sky Bar" za koji vjerujemo da će kvalitetom svojih usluga snažno doprinijeti obogaćenju turističke i gastronomske ponude glavnog grada BiH. lako je ovaj bar sastavni dio Courtyard by Marriott hotela, naš cilj je da Sky bar, zajedno za restoranom, pozicioniramo kao mjesto sa prepoznatljivom atmosferom za vrhunski noćni izlazak", kazao je Kayhan Kilit, Cluster generalni menadžer Courtyard i Residence Inn by Marriott u BiH.

Kako je rečeno, S One Sky Bar se otvara sljedeće sedmice za sve građane i posjetioce Sarajeva.

"Naš restoran i bar će biti jedna od pokretačkih snaga generalno na tržištu. Prošle su dvije sedmice od otvaranja hotela i zaista smo oduševljeni prvim reakcijama. Već smo dobili dosta komplimenata kako za hranu tako i za uslugu u našem hotelu", dodao je Kilit, ističući da će se truditi da se i ovaj hotel vrlo brzo pridruži prvorangiranom na TripAdvisoru Residence Inn by Marriottu.

Inače, za vrhunsku gastronomsku ponudu restorana "S One", koji se nalazi u lobiju hotela, odgovoran je šef restoranske kuhinje Zulfikar Demirci. Ovaj vrhunski kuhar svoju respektabilnu međunarodnu reputaciju stekao je radeći u svjetski poznatim hotelima poput Kempinski i Sheraton hotela.

Važno je napomenuti da će u okviru S One branda hotelski restoran nuditi i uslugu cateringa za događaje koji će biti organizirani izvan hotela.

S One restoran od 10.8.2015. godine uvodi i poseban meni za poslovni ručak, kao i mogućnost organizacije svih vrsta evenata te ostalih poslovnih događaja.

S One Sky Bar i S One restoran nastavljaju saradnju sa lokalnim kompanijama, koji su i njihovi dobavljači, a čiji su potencijal i kvalitet prepoznati u dosadašnjem poslovanju hotelskog branda Marriott u BiH te su dio jedinstvenog branda S One koji posluje u sastavu hotela Courtyard by Marriott.

S.B.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti