Vijesti

D&H Agency d.o.o. Sarajevo: Kreativna radionica za uspješno komuniciranje

09.04.2009. 12:46 / Izvor: eKapija.ba

D&H Agency d.o.o. osnovana je u prvoj polovini 2008. godine i iako je nova na marketinškom i PR tržištu BiH iza nje stoje provjerena imena iz svijeta medija i marketinškog businessa. Tri su žene odlučile uzeti stvar u svoje ruke i popuniti slabe tačke u javnom prostoru kad je riječ o odnosima s javnošću, media planingu, evant menagmentu, designu i korporativnom komuniciranju.

Višegodišnje iskustvo u upravljanju odjelom marketinga za brojne svjetski priznate brandove u auto industriji i uspješna organizacija na desetine promotivnih aktivnosti, iniciralo je Sidiku Dukatar i Mirsadu Emrić da osnuju vlastitu firmu u kojoj će moći „bez limita“ raditi isti posao. Pošto se agencija bavi odnosima s javnošću kao komunikacijskom disciplinom sve interesantnijom i potrebnijom i u bh. poslovnoj realnosti, ove su se menadžerice odlučile direktorsku poziciju prepustiti Indiri Kučuk-Sorguč, poznatom imenu bh. novinarstva i jednoj od prvih PR managera u našoj državi.

U timu su i Ismet Lisica, vodeći produkt dizajner sa asistentima, Sulejman Mulaomerović, TV i filmski snimatelj sa ekipom montažera i asistenata i ostali suradnici iz slijedećih oblasti: mediji, marketing, consulting, grafički dizajn, fotografija, finansije, štampa, web design i druge vrste proizvodnje...

D&H agency d.o.o. je agencija za odnose s javnošću i marketing full servis koja za svoje klijente kreira korisne i inovativne PR i marketinške strategije koje ekspeditivno i kvalitetno provodi u djelo. Za nepunu godinu postojanja D&H Agency je već ušla u bh. medijski prostor kroz vođenje PR i marketinškog odjela jedne od najuglednijih kompanija u regiji Raiffeisen Leasinga d.o.o. Sarajevo. Također i kroz organizaciju seminara, promocija i drugih evenata. Njihov slogan za buduće klijente je: Ne morate imati velik budžet da vas prepoznaju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti