Danfas: Servis i montaža vodoinstalacija i instalacija centralnog grijanja

24.07.2013. 10:42 / Izvor: eKapija.ba
Danfas: Servis i montaža vodoinstalacija i instalacija centralnog grijanja

Preduzeće Danfas osnovano je 2000.g. kao servis i montaža vodoinstalacija i instalacija centralnog grijanja, sa sjedištem u Memićima - Kalesija.

Preduzeće Danfas osnovano je 2000. godine kao servis i montaža vodoinstalacija i instalacija centralnog grijanja, sa sjedištem u Memićima - Kalesija. Direktor i osnivač preduzeća je gdin. Joldić Said. Sa kvalitetnim i odgovornim radom, te ozbiljnošću pristupa prema poslu i kupcima, preduzeće dobiva tendenciju ubrzanog rasta.

U sklopu preduzeća 2003. godine otvoren je prodajni salon vodomaterijala, materijala za centralno grijanje, te salon keramike. Artikli u  prodajnom salonu  su uglavnom visoko kotiranih evropskih i svjetskih firmi iz područja vodomaterijala, centralnog grijanja, te keramike, u čemu se i ogleda kvaliteta. Prodajni salon raspolaže svim artiklima iz navedenih područja, te takođe Danfas vrši i nabavku po narudžbi.

Kako je preduzeće nastavilo s tendencijom razvoja, te se proširilo tržište potražnje, dakle, veliki broj kupaca iz šire okoline je posjećivao salon preduzeće Danfas, te sa željom da olakšaju kupcima i omoguće lakšu posjetu svojim salonima 2004. godine otvoren je prodajni salon u Tuzli na adresi Mitra Trifunovića Uče br.1, stara robna kuća Kreka.

Danas preduzeće raspolaže sa 11 zaposlenih radnika, te nastavlja daljnju tendenciju razvoja.

Preduzeće Danfas raspolaže sa četiri servisna tima, koja predvode četiri obučena servisera, čija odlika je iskustvo i kvalitet.

Servis se bazira na ugradnji i opravci vodoinstalacija i instalacija centralnog grijanja, te radi svakim danom od 07:00 do 17:00 osim nedjelje.

U slučaju da želite ugraditi, ili opremiti Vašu već postojeću vodointalaciju ili instalaciju centralnog grijanja, obradite se firmi Danfas d.o.o.. 

Vizija preduzeća Danfas d.o.o. je pozicionirati se kao vodeći prodavač i ponuđač usluga u domenu vodoinstalacija, centralnog grijanja, keramike i sanitarije na teritoriju sjeveroistočne Bosne i Hercegovine, sa usmjeravanjem i težnjom ka proizvodnji.

Misija preduzeća je omogućiti kupcima da osjete i uživaju u toplini njihovog doma. Ponuditi kupcima širok asortiman roba i usluga, te im omogućiti pružanje usluga i asortimana najvišeg kvaliteta prema Evropskim standardima. Danfas misli na Vas!

Strateški ciljevi

  • Jačati poslovnu suradnju sa strateškim kupcima
  • Pozicioniranje na tržištu TK kao vodećeg prodavača
  • Povećati nivo prodaje za 5% na godišnjem nivou
  • Jačati organizacijsku strukturu i kulturu u smislu pružanja višeg nivoa kvaliteta usluga.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti