DellEMC rješenja za pohranu i sigurnost vaših podataka

20.10.2017. 08:11 / Izvor: Akta.ba
DellEMC rješenja za pohranu i sigurnost vaših podataka

Informacija je vaša najvažnija imovina. DellEMC pruža niz rješenja za pohranu i sigurnost podataka za sve tipove i veličine kompanija.

Informacija je vaša najvažnija imovina. DellEMC pruža niz rješenja za pohranu i sigurnost podataka za sve tipove i veličine kompanija. Kombinirajući hardverske sisteme, softver, usluge, odnosno rješenja, može kreirati sveobuhvatnu informacijsku infrastrukturu za rad bilo koje kompanije.

Prepoznatljivom value added distribucijom, Sys Company je prepoznat kao partner koji će osigurati da rješenja i proizvodi DellEMC nađu mjesta u kompanijama kojima su informacije bitne i koje vode računa o istim. Kao vodeća svjetska kompanija za razvoj tehnologija i rješenja za informatičku infrastrukturu, DellEMC omogućuje kompanijama transformisanje svog konkurentskog pristupa kao i stvaranje vrijednosti iz informacija. Svojim korisnicima pomaže da budu uspješni i omogućuje im da se usmjere na informacije umjesto na informatičke tehnologije, u smislu maksimalnog rasta vrijednosti informacija, unapređenja razine usluge, brze reakcije na promjene i zaštite informacija od gubitka ili neautorizovanog pristupa.

Sys Company je ujedno ovlašteni distributer i servisni partner opreme za DellEMC, te posjeduje vlastiti autorizirani servis od proizvođača ponuđene opreme. Sys Company kao DellEMC ASN (Authorized Services Network) ima educirane inžinjere koji su na raspolaganju njihovim partnerima, kao i lokalni lager rezervnih dijelova za opremu i rješenja ovog proizvođača.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti