Dema & S Mostar: Veliki izbor LED rasvjete po povoljnim cijenama

06.02.2015. 08:48 / Izvor: eKapija.ba

Ako Vam je potrebno riješenje za osvjetljivanje a pri tome želite jedan moderan ali i učinkovit efekat koji Vam nudi LED rasvjeta, u ponudi firme Dema & S Mostar ćete sigurno pronaći nešto što Vam odgovara.

Ako Vam je potrebno riješenje za osvjetljivanje doma, poslovnog prostora ili neke druge prostorije a pri tome želite jedan moderan ali i učinkovit efekat koji Vam nudi LED rasvjeta, u ponudi firme Dema & S Mostar ćete sigurno pronaći nešto što Vam odgovara.

Podsjećamo, firma Dema & S je osnovana 1998. godine i u privatnom je vlasništvu gospodina Selim Demića. Osnovna djelatnost firme je veleprodaja i maloprodaja elektromaterijala i elektroopreme te izvođenje svih vrsta elektroinstalacija- elektroinženjering.

U septembru 2009. godine firma mijenja sjedište i trenutno se nalazi na adresi Vrapčići bb. Mostar, uz magistralni put M17, direktno prekoputa gradskog groblja Sutina.

"Što se tiče elektroinženjeringa, firma raspolaže sa dva visokokvalifikovana tima specijalizovana za izvođenje svih vrsta elektroinstalacija, od kućne instalacije do vanjske rasvjete. A u svojim prostorijama zapošljava četveročlano osoblje koje je orijentisano isključivo na potrebe sadašnjih i potencijalnih kupaca", ističu iz Dema & S.

Firma Dema&S se može pohvaliti izvanrednom suradnjom sa mnogim domaćim kao i inostranim firmama, od kojih bi istaknula samo pojedine: Hager Group, Osram, Kapis, TEM Mandeks, Scame, Gewiss, Tehno Inde, Hermi, Atlantic, Elektrokontakt SA, LTV Group, Plamen itd.

"Radno vrijeme nam je takođe podređeno kupcima svih profila. Naša vrata otvorena su Vam svaki dan od 07.00 h do 19.00 h a subotom od 07.00 h do 16.00 h", poručuju iz firme Dema & S.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti