Dema & S: Primjena najnovijih rješenja sa područja elektroinstalacija

19.02.2013. 00:00 / Izvor: eKapija.ba

S obzirom da raspolaže stručnim timovima za izvođenje svih vrsta elektro radova, „Dema & S“ je preduzeće čije usluge koristi veliki broj javnih preduzeća i privatnih firmi na području cijele BiH.

Preduzeće „Dema & S“ osnovano je 1998. godine, a njena osnovna djelatnost je izvođenje elektroinstalacionih radova. Godine 2003. djelatnost je proširena na trgovinu elektromaterijalom. Od 1. oktobra 2009. godine preduzeće je smješteno na adresi Vrapčići bb, uz magistralni put M17. U vlastitom prostoru na oko 2000m² „Dema & S“ je zaokružila kompletan sistem poslovanja od komercijalnog sektora, vlastite maloprodaje i veleprodaje, skladišne službe do vlastitog knjigovodstveno računovodstvenog sektora.

S obzirom da raspolaže stručnim timovima za izvođenje svih vrsta elektro radova, „Dema & S“ je preduzeće čije usluge koristi veliki broj javnih preduzeća i privatnih firmi na području cijele BiH. Odnosima sa zaposlenicima preduzeće „Dema & S“ je stalno pridavalo veliki značaj, svjesni da samo zadovoljni i stručno osposobljeni zaposlenici mogu pružiti najviše u poslu koji obavljaju.

Misija preduzeća je da uz jačanje pozicije preduzeća „Dema & S“-a, istu dodatno diferencira od konkurencije tako da u svim segmentima koji su kupcu bitni pri donošenju odluke o kupovini: kvalitetnoj i širokoj paleti proizvoda, cijeni, usluzi i ambijentu – postane neupitan broj 1.

Uz to, „Dema & S“ želi obogatiti svoj distributerski portfolio dodatnim vodećim svjetskim proizvođačima iz djelatnosti, te se nametnuti kao vodeći distributer elektromaterijala i opreme u regiji. „Dema & S“ je uspješno izveo niz elektroinstalacija na stambeno-poslovnim objektima, industrijskim objektima, te na objektima za posebne namjene (banke, pošte, bolnice, školske ustanove itd.). Primjena najnovijih rješenja sa područja elektroinstalacija, upotreba kvalitetnih materijala, dugogodišnje stručno iskustvo tima preduzeća, kao i profesionalan i odgovoran odnos prema poslu jamstvo su kvalitete radova i usluga „Dema & S“-a.

Zadovoljstvo stranaka poticaj je daljim nastojanjima da ponudi bolje i više na području elektroinstalacija. Svi radovi izvode se u skladu sa važećim propisima, uz propisana mjerenja i ispitivanja. Svakom svom projektu pridaju maksimalnu važnost i pristupaju njegovoj izradi sa jednakim entuzijazmom i energijom, neovisno o tome da li je riječ o porodičnom ili visokotehnološkom objektu.

Elektroinstalacioni radovi koje izvodi „Dema & S“ su:

  • elektroenergetske instalacije
  • instalacije instrumentacije i mjerenja
  • gromobranske instalacije
  • signalne i antenske instalacije
  • instalacije telefonije i informatike
  • rasvjeta interna/eksterna, ambijentalna, javna
  • Instalacije tehničke zaštite: Protuprovala, vatrodojava i video nadzor

U svojim prostorijama „Dema & S“ nudi širok asortiman elektro opreme i materijala (preko 5000 artikala), gromobranske opreme, kao i industrijsku i dekorativnu rasvjetu od najpoznatijih proizvođača i distributera, kako naših, tako i inostranih.

Neki od njih su: Legrand, Osram, Schreder, Hager, TEM Mandeks, Hermi, Kapis, TT kabeli, Scame, GewiSs, Plamen, Dalmino, Schrack, AtLANTIC, Končar, Lovato, Miviko, itd.

Prvi i najvažniji kriterijum za proizvode koje „Dema & S“ nudi svojim kupcima je beskompromisni kvalitet. Zbog toga je njihova ponuda oslonjena na programe vodećih svjetskih proizvođača koji su istinski lideri u svojim oblastima.

U njihovom prodajnom asortimanu susrest ćete se s velikim izborom: Utičnica, prekidača, osigurača, sklopka, sijalica, rasvjetnih tijela, razvodnih tabla, kablova, gromobranske opreme, produžnih kablova, konvektora i podnog grijanja, lampa i mnogo mnogo više….

U proteklom vremenu na ovim prostorima su konkurenciji postavili nove standarde, naročito kad su u pitanju cijene jer njihov cilj kojem uvijek teže je da obezbjede svojim kupcima „Najbolji kvalitet uz najniže moguće cijene“.

Radno vrijeme je takođe podređeno kupcima svih profila. Vrata kompanije „Dema & S“ otvorena su Vam svaki dan od 07.00 h do 18.00 h, a subotom od 07.00h do 16.00h.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti