Deset austrijskih kompanija traži dobavljače, partnere i zastupnike u BiH

19.09.2017. 12:23 / Izvor: Akta.ba
Deset austrijskih kompanija traži dobavljače, partnere i zastupnike u BiH

Deset austrijskih kompanija traži dobavljače, partnere, zastupnike, kupce i korisnike usluga iz Bosne i Hercegovine.

Deset austrijskih kompanija traži dobavljače, partnere, zastupnike, kupce i korisnike usluga iz Bosne i Hercegovine, saznaje Akta.ba.

B2B razgovori će se održati u Sarajevu, a austrijske kompanije koje učestvuju u razgovorima su AQUA POWER Wasservitalisierungsgeräte GmbH, cargo-partner GmbH, Dolphin-Fit e.U., Herz Armaturen GmbH, in4me GmbH, ipcenter.at GmbH, PEM Gesellschaft m.b.H., Rail Cargo Logistics - Austria GmbH, Sebring Technology GmbH, VIENNA INSURANCE GROUP AG.

Inače, neke od kompanija koje učestvuju u razgovorima već posluju u BiH kao što su VIENNA INSURANCE GROUP, Rail Cargo Logistics i cargo-partner.

Od ostalih kompanija izdvaja se ponuda kompanije Dolphin-Fit e. koja obuhvata usluge za proizvođače koji žele da stupe na evropsko tržište i realizuju širenje svog poslovanja. Također, ponuda se odnosi i za proizvođače koji već imaju poslovne odnose u Evropi, ali traže lokalnu podršku i dalji razvoj poslovanja. U Bosni i Hercegovini za svog klijenta, koji se bavi M2M i IoT rješenjima traže zastupnika za tržište Bosne i Hercegovine.

Kompanija HERZ armature usmjerena je na razvijanje projekata, izvođača radova i inženjering za područje klime i sanitarne opreme. Spektar proizvoda uključuje armature, fitinge, dinamičke regulatore i termostatske ventile za instalacije..

ipcenter.at se vidi kao kompetentan partner za individualno prilagođene obrazovne ponude i rešenja, u kojima se uvijek individualno, fleksibilno, rješenju orijentisanim i kreativno prilazi prema željama kupaca. Cilj je organizovanje obrazovnih projekata (obrazovanje odraslih, stručno usavršavanje, dualno obrazovanje, mjere tržišta rada) te implementiranje ga sa lokalnim partnerima.

Nadalje, kompaniji PEM Gesellschaft m.b.H. interesantna bi bila suradnja sa građevinskim firmama kao subcontractorima, direktno sa investitorima ili eventualno u formi joint-ventura.

Također, firma koja traži dobavljače i partnere za saradnju je Sebring Technology GmbH i to iz oblasti zaštite i obrade metala, kromiranje, galvaniziranje, lakiranje, izrada alata, konstruktorski uredi, obrada metala.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti