Deset godina agencije Communis

24.11.2008. 10:26 / Izvor: communis
Deset godina agencije Communis

U Domu Armije je 21.11.2008. godine gala zabavom za preko četiri stotine zvanica, agencija Communis obilježila deset godina uspješnog rada u Bosni i Hercegovini.

Priča zvana Communis započinje u malom iznajmljenom prostoru na Baščaršiji u kojem 1998 godine agencija počinje raditi sa samo jednim uposlenikom. Deset godina kasnije, poruku „life is communication“ na tržištu Bosne i Hercegovine utjelovljuje čak 37 stalno zaposlenih i preko tri stotine vanjskih saradnika, koji pružaju vrhunsku realizaciju svih zahtjeva brojnih domaćih i stranih klijenata.

Kompanije kao što su Procter&Gamble, Raiffeisen Banka i Raiffeisen Leasing, Glaxo Smith-Kline, Western Union, Avon, Tobačna Grosist Boss, Coca Cola, Microsoft, Autoline Mercedes, Hewlett Packard i Peugeot čine samo djelić impresivnog portfolia poslovnih partnera agencije Communis.

(Ivan Stanković i Zvezdana Cvijetić)

Sa ponosom možemo reći da smo se u toku proteklih deset godina isprofilisali i kao agencija koja daje podršku različitim umjetnicima, kulturnim organizacijama i projektima. Tako smo u proteklom periodu ostvarili saradnju sa SARTR-om, Jazz Festom, Media Centrom, Muzičarima bez Granica, ali i umjetnicima kao što su Dino Merlin i Edo Maajka.

"Moram reći da sam sretna što smo uspjeli ne samo da opstanemo nego i prosperiramo na tržištu kao što je Bosna i Hercegovina. Iskreno vjerujem da je način rada agencije Communis ostavio svojevrstan pečat u advertising biznisu u našoj zemlji i drago mi je da imamo dobre odnose kako sa klijentima sa jedne strane, tako i sa medijima i svim ostalim našim poslovnim partnerima sa druge strane. Naša najveća snaga su definitivno uposlenici agencije koji se uvijek trude da pruže i više od onoga što je klijent zahtijevao", zadovoljno konstatira Zvezdana Cvijetić, direktor agencije Communis.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti