Diplomirala 11. generacija LSPR BiH: Tokom tromjesečne edukacije usvojena znanja iz različitih polja odnosa sa javnošću

13.07.2009. 09:37 / Izvor: eKapija.ba
Diplomirala 11. generacija LSPR BiH: Tokom tromjesečne edukacije usvojena znanja iz različitih polja odnosa sa javnošću

U savremeno uređenim prostorijama ASA Group svečanim uručenjem diploma 10.07.2009. godine je završen tromjesečni edukativni projekat 11. generacije Londonske škole za odnose sa javnošću. Diplome su uručili predavači LSPR BiH Mario Brkić (OHR) i Vedran Peršić (ASA Group ) istakavši značaj stalnog educiranja stručnjaka iz područja odnosa sa javnošću.

Polaznici su stekli međunarodno priznate strukovne diplome, a nova znanja i iskustva moći će praktično primjenjivati u organizacijama, agencijama, preduzećima u kojima su zaposleni: ASA Group, Općina Široki Brijeg, GTZ, Altermedia, Enkidu, BH Telecom, Briefing, Parco, SOS Kinderdorf, AC Quattro ...

"Edukacijski program Londonske škole za odnose s javnošću je praktično usmjeren i, osim na teoriju, više se oslanja na strukovna i tržišna iskustva predavača. Osnovni cilj programa LSPR-a jeste raditi u skladu s najvišim strukovnim i edukacijskim međunarodnim standardima", naglašava Maja Rečnik, direktorica odjela za edukacije SPEM Komunikacijske skupine.

Licencu LSPR za regiju Adria ima SPEM komunikacijska skupina iz Maribora (Slovenija), a partner za BiH je agencija ENI marketing, navodi se u saopćenju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti