Disti d.o.o.: Veleprodaja, distribucija i razvoj modernih tehnologija

16.02.2016. 10:35 / Izvor: Akta.ba
Disti d.o.o.: Veleprodaja, distribucija i razvoj modernih tehnologija

Kompanija Disti d.o.o. osnovana 2002. godine, je bosansko hercegovačka kompanija koja se bavi veleprodajom, distribucijom i razvojem modernih tehnologija.

Kompanija Disti d.o.o. osnovana 2002. godine, je bosansko hercegovačka kompanija koja se bavi veleprodajom, distribucijom i razvojem modernih tehnologija koje uključuju računarsku opremu, računarske programe kao i projekte vezane za IT infrastukturu. Disti nije kompanija koja se bavi samo trgovinom i distribucijom proizvoda iz oblasti informacionih tehnologija, već je kompanija koja svojim korisnicima nudi kompletna riješenja vezana za IT projekte.

Disti, sa sjedištem u Sarajevu, distribuira rješenja, proizvode i usluge od proizvođača ka preprodavačima i krajnjim korisnicima angažovanim na različitim tržištima. Specijalizovani pristup korisniku kao i distribuciona mreža kompanije Disti d.o.o., omogućava im efikasno, brzo i kvalitetno snabdjevanje partnera (krajnjih korisnika i preprodavača). Opseg poslovanja i usluga kompanije Disti d.o.o. nije ograničen samo na Bosnu i Hercegovinu, već se njihova rješenja mogu lokalizovati prema Vašim potrebama. Disti kontinuirano investira u edukaciju svojih uposlenih, infrastrukturu kao i organizacione potencijale kako bi nastavili sa dosadašnjim rastom i ostvarili planirani napredak. Kompanija Disti d.o.o. Vam nudi širok spektar usluga: od integracije Vašeg cjelokupnog IT sistema, preko distribucije IT opreme, održavanja i servisiranja IT opreme, do razvoja software-a, edukacije i konsultantskih usluga.

Disti d.o.o. je jedan od vodećih uvoznika i distributera računarske opreme u Bosni i Hercegovini. Za svoje partnere bira samo najkvalitetnije proizvođače opreme i pruža punu podršku od izbora, preko nabavke do održavanja opreme.

Razvojni studio Disti kompanije, Simple, razvija IT software-ska rješenja potrebna za uspješno funkcionisanje Vaših poslovnih procesa. Kako bi zadovoljila zahtjev stalne dostupnosti servisa i funkcionalnosti njihova riješenja su uglavnom, ali ne i nužno web orijentisana. Članovi Simple razvojnog tima su iskusni i visokoobrazovani stručnjaci sa mnoštvom uspješno realizovanih projekata.

Pružajući ljudima mogućnost edukacije, treninga i usavršavanja vještina omogućava im se da zadovolje zahtjeve radnog mjesta budućnosti.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti