Dnevna navika uspješnih: eKapija.ba dobitnik priznanja Superbrands - Poslovni klub svih značajnijih kompanija BiH i regiona

30.09.2009. 14:17 / Izvor: eKapija.ba
Dnevna navika uspješnih: eKapija.ba dobitnik priznanja Superbrands - Poslovni klub svih značajnijih kompanija BiH i regiona

Brz i pravovremen pristup kvalitetnim poslovno-investicionim informacijama postao je imperativ i neophodni uslov uspješnog poslovanja i razvoja poslovnih subjekata.

superbrand 2009

Brz i pravovremen pristup kvalitetnim poslovno-investicionim informacijama postao je imperativ i neophodni uslov uspješnog poslovanja i razvoja poslovnih subjekata. Biti u mogućnosti naći kontakt novog potencijalnog poslovnog saradnika, kupca ili klijenta, te biti pravovremeno informisan o tekućim ekonomskim doga?ajima u vlastitoj industriji i domaćem, ali i regionalnom tržištu presudna je konkurentska prednost kompanija, te pogotovo manjih i srednjih preduzeća.

Ovu činjenicu potvr?uje više od 15.000 poslovnih subjekata i menadžera koji su korisnici vodećeg poslovno–investicionog portala u regionu jugoistočne Evrope – portala eKapija, koji je već 5 godina nezamjenjiva dnevna navika uspješnih.

Tim profesionalnih novinara, poslovnih i investicionih analitičara, ekonomista, IT profesionalaca i marketing eksperata okupljenih oko ovog jedinstvenog projekta 24h dnevno brinu se pravovremenoj informisanosti gotovo svih značajnijih firmi u Bosni i Hercegovini, Srbiji i širem regionu.

(Azra Atagić - Ćatović)

Ovaj poslovni klub uspješnih sa svim značajnim koristima koje donosi za razvoj modernog poslovanja, prepoznat je kao vodeće ime svoje industrije te mu je na osnovu toga i dodijeljeno priznanje Superbrands.

"eKapija je prvi i jedini poslovno-investicioni portal u regionu koji se može pohvaliti ovim prestižnim priznanjem, što je još jedna potvrda našeg kvalitetnog pristupa i rada. Zadovoljstvo je tim veće što eKapija.ba od svog osnivanja bilježi značajan rast korisnika, što uz planove proširenja mreže servisa i u druge susjedne zemlje garantuje poziciju informacionog motora modernog poslovanja u regionu. Naš uspjeh mjerimo uspjehom naših korisnika kojima je upravo eKapija.ba postala nezamjenjiva dnevna navika i konkurentska prednost od presudnog značaja pogotovo u vremenima recesije", kazala je Azra Atagić - Ćatović, direktor eKapija.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti