Dobra priprema sezone na Jahorini rezultirala velikim uspjehom

24.12.2018. 14:06 / Izvor: Akta.ba
Dobra priprema sezone na Jahorini rezultirala velikim uspjehom

Sve prethodne investicije i radovi u Olimijskom centru Jahorina itekako imaju odličan efekat već u prvom mjesecu rada skijališta.

Sve prethodne investicije i radovi u Olimijskom centru Jahorina itekako imaju odličan efekat već u prvom mjesecu rada skijališta.

Osim što je Jahorina prva u regionu pustila skijalište u rad već 29. novembra, za manje od mjesec dana rada skijališta zabilježeni su nezapamćeno dobri rezultati u svim segmentima. Naime, prihodi samo od prodaje ski karata su u odnosu na mjesec decembar prošle godine porasli su za 150 odsto dok su od protekle dvije godine u zbiru za isti period premašene za 45 odsto.

Odlični rezultati zabilježeni su i porastom prihoda od parkinga za čak 125 odsto koji su već sada jednaki kao cijeli mjesec decembar 2017. godine ali i  prihodi od ski škole OC Jahorina uvećani su za 290 odsto u odnosu na prethodnu godinu.

Pored odličnih odličnih rezultata koji su samo motiv za još veći uspjeh Olimpijski centar Jahorina je za sve posjetioce pripremio i prednovogodišnji koncert Lepe Brene koji će se na Jahorini održati 29. decembra sa početkom u 20 časova ali i koncert Nikole Rokvića 30. decembra u hotelu Bistrica.

Karte za koncert Lepe Brene su u prodaji u sistemu kupikartu.ba te iz OC Jahorina  pozivaju sve zainteresovane da kupe svoje karte na vrijeme i uživaju u sadržajima OC Jahorina i tokom novogodišnjih praznika. Jahorina nastavlja sa odličnim radom i obećava svim posjetiocima zimsku skijašku sezonu ispunjenu zanimljivim sadržajima, novim događajima ali i nikad boljim uslovima za skijanje.


 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti