Dolazite li na Microsoft NetWork 2.0?

13.03.2012. 12:16 / Izvor: eKapija.ba
Dolazite li na Microsoft NetWork 2.0?

Microsoft BiH je objavio informacije o predavačima i program konferencije MS NetWork 2.0. , koja će se u Mostaru održati 4. i 5. aprila 2012. godine.

Konferencija počinje panel diskusijom – "Kako informacione tehnologije mogu pomoći povećanju konkurentnosti Bosne i Hercegovine?", a sva predavanja koja slijede svakako obećavaju dva izuzetno produktivna dana za učesnike.

Predavanja su podijeljena na četiri dijela, odnosno paralelno se nudi četiri niza prezentacija: Business, IT pro, Dev i MS Community i namijenjeni su poslovnim korisnicima, IT profesionalcima te programerima. Nema sumnje da će svi koji se odluče posjetiti ovu konferenciju moći pronaći odgovarajući sadržaj za sebe u jednoj od četiri sale dvorane Doma Herceg Stjepan Kosača.

Program MS NetWork 2012 konferencije možete pronaći na zvaničnim stranicama konferencije www.msnetwork.ba, kao i formular za prijavu, te ostale korisne informacije kao što su biografije predavača koji će podijeliti svoje znanje sa učesnicima i razmijeniti svoja iskustva.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti