Domaća mineralna voda: Tilea kreće u osvajanje tržišta u Kantonu Sarajevo

12.06.2014. 09:34 / Izvor: eKapija.ba

Iako je ekonomska situacija u Bosni i Hercegovini loša, ovo je primjer da ima poduzetnika koji vjeruju u bolju budućnost i poslovni uspjeh u našoj državi.

Iako je ekonomska situacija u Bosni i Hercegovini loša, ovo je primjer da ima poduzetnika koji vjeruju u bolju budućnost i poslovni uspjeh u našoj državi. Tilea d.o.o. Kiseljak je kompanija koja je prije samo godinu dana počela sa proizvodnjom domaće mineralne vode. Bitno je istaći da je kompanija Tilea, na samom početku, dobila certifikat za kvalitet mineralne vode koji zadovoljava EU standarde i to od SGS Institut Fresenius GmbH  iz Njemačke.

Za kratko vrijeme, osvojili su tržište Srednje Bosne i dijela Hercegovine, svojom kvalitetom ali i cijenom na tržištu prilagođenoj kupovnoj moći stanovništva. Pozitivan primjer da kvalitetno ne mora značiti da je skupo, a još je i domaće.

Od danas, Tilea kreće u osvajanje tržišta u Kantonu Sarajevo. Cilj je upoznati građane sa novim brendom i dokazati kvalitet svojih proizvoda. Građani Kantona Sarajevo će u naredna četiri mjeseca, jednom sedmično, imati priliku da besplatno konzumiraju proizvode kompanije Tilea i to na zanimljiv način. O čemu se radi, građani će saznati već danas. Reći ćemo samo jedno, pripremite se, izvor mladosti dolazi u Vaš grad!

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti