DOMOD od sada i na Alipašinom polju

18.04.2019. 09:07 / Izvor: Akta.ba
DOMOD od sada i na Alipašinom polju

Široka ponuda visokokvalitetnih proizvoda i usluga sada je na dohvatu ruke stanovnicima još jednog sarajevskog naselja.

Široka ponuda visokokvalitetnih proizvoda i usluga sada je na dohvatu ruke stanovnicima još jednog sarajevskog naselja, jer je početkom aprila 2019. godine na lokaciji Trg međunarodnog prijateljstva bb u Sarajevu DOMOD d.o.o. otvorio vrata svoje nove poslovnice.

Otvaranjem petnaeste poslovnice, DOMOD je potvrdio svoju stratešku orijentaciju ka najkvalitetnijoj ponudi proizvoda i usluga i dokazao lidersku poziciju na tržištu BiH, a Sarajevo je postalo bogatije za još jedno, omiljeno mjesto za kupovinu IT opreme, mobilnih telefona, kao i svih vrsta tehnike i kućnih aksesoara. Kupcima se nude proizvodi vodećih svjetskih brendova kao što su: Samsung, Sony, VOX, Whirlpool, Gorenje, Miele, Bosch, Indesit, Hotpoint Ariston, Končar, Philips, Electrolux, Lenovo, Dell, Hp, Acer, Kenwood, De' longhi, Tefal, Rowenta, Korkmaz, Krups, Metalac, Tantitoni, Tescoma, Tognana, Gicos, Frescura i dr.

U dobrom raspoloženju, kolektiv DOMOD-a je promovisao svoju misiju - osigurati, zadržati i razvijati visok kvalitet u prodaji roba i usluga koje zadovoljavaju potrebe kupaca kao i dijeliti poslovni uspjeh sa kupcima, poslovnim partnerima i zaposlenicima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti