DOMOD otvorio ekskluzivni salon tehnike u Sarajevo City Centru

25.04.2014. 12:28 / Izvor: eKapija.ba
DOMOD otvorio ekskluzivni salon tehnike u Sarajevo City Centru
OTVORI GALERIJU

Robna kuća DOMOD otvorila je danas ekskluzivni salon tehnike u Sarajevo City Centru. Poslovnica se prostire na hiljadu metara kvadratnih i nalazi se na -1 nivou Centra.

Svečanim presijecanjem vrpce Nedim Vuk, izvršni direktor DOMOD-a i Dževad Bećirević, načelnik Općine Centar otvorili su danas ekskluzivni salon tehnike u Sarajevo City Centru.

Poslovnica se prostire na hiljadu metara kvadratnih i nalazi se na -1 nivou Centra. Po prvi put će se u nekoj prodavnici u centru ovoga tipa i kapaciteta moći kupiti bijela i audio-video tehnika, IT oprema, mali kućanski aparati i posuđe.

Poželjevši dobrodošlicu uzvanicama i građanima, direktor DOMOD-a kazao je da će kupcima u novom salonu biti na usluzi najmoderniji proizvodi audio i video tehike.

"Nastojali smo da napravimo svima mjesto ugodne kupovine gdje ćete naći dobar kvalitet i moderan dizajn", kazao je Vuk.

Belma Arnautović, marketing manager DOMOD-a, kazala je da je za naš portal da je ekskluzivni salon tehnike nešto posebno na tržištu Bosne i Hercegovine, ne samo po enterijeru, već i po ponudi visoko kvalitetnih proizvoda koji će biti dostupni po uobičajenim cijenama i posebnom uslugom.

Inače, povodom svečanog otvorenja poslovnice u SCC-u pripremljen je šarolik program za kupce: 7 dana popusti od 10% do 30%, vrijedni pokloni za prvih 100 kupaca i velika nagradna igra. Glavna nagrada je putovanje za dvije osoba sa VIP TRAVELS turističkom agencijom, a među ostalim nagradama: štednjak, frižider, tablet, mobitel, mikrovalne pećnice i drugi aparati.

Osim akcijskih pogodnosti pri kupovini kupci imaju i trajne pogodnosti u vidu popusta na gotovinsko plaćanje, kupovine na rate i kreditnih linija. Sve te pogodnosti će biti dostupne kupcima i u poslovnici u SCC-u.

DOMOD je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u distrubuciji i prodaji visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova kao što su Samsung, VOX, Candy, Archos, Gorenje, Prestigio, Bosch, Ariston, Indesit, Sony, LG, Philips, Beko, Panasonic, HP, Dell, Toshiba, Lenovo, ASUS, Acer, Canon, Black&Decker, Dewalt, Metalac, Korkmaz, Tefal, Rowenta, Moulinex i dr. U novoj, prostranoj i glamuroznog dizajna poslovnici u SCC-u DOMOD otvara novu eru i dimenziju kupovine proizvoda koje ima u svom asortimanu.

Otvaranjem salona zaposleno je oko 50 ljudi.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti