DP Marketi podržavaju kvalitetno domaće

18.06.2011. 09:28 / Izvor: eKapija.ba
DP Marketi podržavaju kvalitetno domaće

Danas je, u Sarajegvu otvoren i drugi sajam Kupujmo-koristimo domaće na kojem su iz DP marketa, generalnog sponzora ove manifestacije, skrenuli pažnju da treba podržati i kvalitetne domaće proizvode i iz vanprivrednih djelatnosti.

DP marketi, kao 100 posto domaća kompanija, podržavaju domaće porizvode i domaću proizvodnju kako u privrednim tako i vanprivrednim djelatnostima. Ove godine su produžili ugovore o sponzorstvu Sarajevo Film Festivala i Sajma kupujmo-koristimo domaće, a potpisali su i nekoliko novih s kojim su postali ponosni sponzor Festivala scenskih umjetnosti "Bihaćko ljeto 2011"; Skokova sa Starog Mosta u Mostaru; Međunarodnog putujućeg festivala eko i turističkog filma ITEF, kao i brojnih lokalnih kulturnih, turističkih, eko i sportskih manifestacija.

"Bosna i Hercegovina, osim komercijalnih proizvoda i usluga ima mnogo kvalitetnih proizvoda i iz oblasti kulture, turizma, sporta i ekologije. Budući da mi u DP marketima podržavamo koncept kupujmo koristimo domaće, prepoznali smo značaj kvalitetnih domaćih, društveno korisnih projekata, koji utiču na pozitivan imidž naše zemlje i omogućavaju bh. građanima da se osjećaju ponosnim što su Bosanci i Hercegovci. Na taj način želimo da damo bh. građanima i našim kupcima jednu vrijednost više", kaže Mirsada Adembegović, direktorica marketinga.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti