Drvosječa: Prilika za kupovinu sa još više pogodnosti!

20.03.2015. 13:21 / Izvor: eKapija.ba
Drvosječa: Prilika za kupovinu sa još više pogodnosti!

Posjetite firmu Drvosječa d.o.o. do kraja mjeseca marta i iskoristite pogodnosti i sniženja koja su u toku. Drva, ugalj, briket i pelet... možete kupiti po sniženim cijenama s 30% popusta.

Firma Drvosječa d.o.o. osnovana je u augustu 2005. godine, i ima iza sebe izvrsne rezultate u svom području rada, te se može pohvaliti velikim brojem zadovoljnih kupaca i klijenata.

Djelatnost firme je veleprodaja i maloprodaja uglja i ogrjevnog drveta.

"Uvijek orijentisani prema kupcu i zahtjevima tržišta, sticali smo znanje, iskustvo, tradiciju i ime u branši, i kao rezultat toga možemo reći da nam u našoj djelatnosti nema ravnog. Hiljade kubnih metara i hiljade tona uglja transportovani su do zadovoljnog krajnjeg korisnika.

Svo to vrijeme nastojimo ići naprijed i biti u službi naših kupaca. Nastojimo im pružiti uslugu i isporučiti ogrjev po njihovim željama i potrebama", ističu iz firme Drvosječa.

Činjenica je da firma Drvosječa nije zaboravila ni najugroženiju populaciju, a to su penzioneri-umirovljenici. Shodno tome navedenoj populaciji je omogućen upis ogrjeva na rate, bez kamata i žiranata, a sve to samo uz ličnu kartu i zadnji ček od penzije.

"Naša firma vođena misijom da brend, koji smo nesumnjivo stvorili mukotrpnim radom, Drvosječa d.o.o. postane brend u regionalnim okvirima postavlja sebi sve ambicioznije strateške ciljeve koje iz godine u godinu, bez obzira na izazove sa kojima se svakodnevno suočavamo, uspješno ispunjava", ističu iz firme Drvosječa d.o.o.

Posvećenost kupcu, intenzivan napor da se zadovolje potrebe klijenata srž je poslovne filozofije firme Drvosječa d.o.o. Sarajevo.

Posjetite firmu Drvosječa d.o.o. do kraja mjeseca marta i iskoristite pogodnosti i sniženja koja su u toku. Drva, ugalj, briket i pelet... možete kupiti po sniženim cijenama do -30% popusta. Besplatan info broj 080 02 02 01

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti