Edelsthal - Prokrom kvalitetom protiv konkurencije

07.03.2014. 11:08 / Izvor: eKapija.ba

Od samog početka do danas, Edelsthal - Prokrom prepoznatljiv je po kvaliteti na koju se svi kupci mogu osloniti, kao i 100-godišnjoj garanciji.

Posjetiocima sarajevskog Međunarodnog sajma građevinarstva SAGRA predstavila se kompanija  Edelsthal - Prokrom specijalizirana za proizvodnju inox konstrukcija i dijelova, kao što su inox ograde, rukohvati, šankovi, nadstrešnice, PVC stolarija ...

Adnan Hurem, projekt manager u Edelsthal-Prokrom za eKapija.ba je kazao kako je od samog početka do danas, Edelsthal-Prokrom prepoznatljiv po kvaliteti na koju se svi njihovi kupci mogu osloniti.

Kaže kako proizvode prodaju kako na bh. tržištu, tako i diljem Njemačke i Austrije. Kupci su zadovoljni, a na sarajevskom sajmu predstavili su cijeli proizvodni program od prozora, vrata, ograde do aluminijskih profila.

"Posebno smo ponosni što smo posjetiocima mogli ponuditi novi profil Salamander blueEvolution 82 koji se na tržištu pojavio krajem prošle godine", kaže Hurem, naglašavajući kako je prva isporuka ovog proizvoda za tržište Njemačke otišla u septembru prošle godine.

Kako je ponuda na bh. tržištu velika, bar kada je riječ o PVC profilima, Hurem kaže kako je mali broj firmi u BiH koje mogu konkurisati kvalitetom Edelsthal-Prokromu.

"Temelj našeg uspjeha leži u kontinuiranom obrazovanju, obuci i primjeni novih tehnologija. Naši proizvodi svoju kvalitetu dokazuju i 100-godišnjkom garancijom", naglašava Hurem.

Na referenc listi ove uspješne kompanije nalaze se: Bosmal City Centar,Općina Ilidža, Aerodrom Sarajevo, OHR - Ured visokog predstavnika, Ećo Company,Hotel Hoolywood, Hoteli Ilidža, Hotel Evropa, Hotel Han Bjelašnica, Croatia Osiguranje...

E. Kokor

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti