Ednil predstavio najnovije Toyota viljuškare sa 7 godina garancije

12.04.2019. 10:22 / Izvor: Akta.ba

U njihovom salonu izložena su tri modela koja su dostupna za naše tržište, a riječ je o modelima 3,4 i 8 tona.

Glavni zastupnik Toyota Material Handling za BiH, kompanija Ednil na sajmu gospodarstva u Mostaru, predstavila je svoju najnoviju seriju vrhunskih viljuškara.

Riječ je o Mont Blanc projektu kroz koji, od januara 2019. godine svi Toyotini motori koji se ugrađuju u dizel i plinske viljuškare nosivosti 1,5 - 3,5 tona imaju 7 godina garancije ili 14.000 radnih sati.

Mesud Rizvo, direktor kompanije za Akta.ba je kazao da je ovaj projekat jedinstven u svijetu i nudi vrhunske mogućnosti, a dostupan je i na našem tržištu.

"Dakle, ovi viljuškari tj. toyota motori imaju 7 godina ili 14 hiljada radnih sati, što je veliki iskorak kada su i naši modeli u pitanju, a o konkurenciji da ne govorimo. Naš cilj je da kupci osjete benefite i razlike koje nudimo kroz naše modele. Prosječan viljuškar — viljuškar sa prosječnim brojem urađenih radnih sati, bi imao, praktično, garanciju na motor 10 – 15 godina, a to puno govori o kvaliteti koju nudimo", kaže Rizvo.

U njihovom salonu izložena su tri modela koja su dostupna za naše tržište, a riječ je o modelima 3,4 i 8 tona.

Osim spomenutih viljuškara na sajmu su izložili i elektro viljuškar sa gumama koje ne ostavljaju trag za rad u minusnim komorama.

"U tom segmentu smo lideri kako u Evropi tako i u svijetu. Ovakvi viljuškari mogu raditi u komorama i do  - 20 stepeni. Sve više je kupaca u našoj zemlji koji pokazuju interese i potrebu za ovakvim modelima. Najviše su traženi u segmentu proizvodnje bobičastog voća i gljiva", rekao je Rizvo.

Kazao je da su u devet godina kako rade sa viljuškarima, u prošloj godini ostvarili tako dobre rezultate da su se ponovo našli u Ambasador Clubu među 100 najboljih.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti