eKapija.ba i Agencija FI nagrađuju: Osvojite licencu za program FIPS

04.07.2014. 14:00 / Izvor: eKapija.ba
eKapija.ba i Agencija FI nagrađuju: Osvojite licencu za program FIPS

Da bi ste se i vi uvjerili u efikasnost ovog programa i sebi olakšali rad, portal eKapija.ba je u saradnji sa Agencijom Fi pripremio nagradnu igru sa svoje pretplatnike putem koje poklanjamo tri licence za program FIPS.

Većina računovođa se susreće sa jednim istim problemom, koji im često zadaje glavobolje. Radi se o unošenju podataka iz prošlih godina u finansijski izvještaj. No, tim mukama u kraj staje Agencija Fi i program FIPS.

Vrijedni tim ove agencije osmislio je novi program za izradu godišnjih obračuna koji korisniku omogućava kompletnu izradu finansijskog i poreskog izvještaja na jednom mjestu, koristeći samo jednu aplikaciju.

Također, program također omogućava učitavanje prošlogodišnjeg .xml filea, čime će se automatski popuniti kolona prethodna godina, a time korisniku uštedjeti vrijeme, koje bi inače potrošio na prekucavanje ovih podataka.

Da biste se i vi uvjerili u efikasnost ovog programa i sebi olakšali rad, portal eKapija.ba je u saradnji sa Agencijom Fi pripremio nagradnu igru sa svoje pretplatnike putem koje poklanjamo tri licence za program FIPS.

Sve što trebate da uradite je da odgovorite na nagradno pitanje:

  • Navedite nam tri prednosti korištenja programa FIPS?

Tačne odgovore slati na zid Facebook stranice eKapija.ba a priliku da osvoje ovaj jedinsteni program za računovodstvo imaju tri najbrža korisnika koji će uz odgovor lajkati našu stranicu.

Napomena: Pravo učešća u nagradnoj igri imaju samo pretplatnici eKapija.ba servisa.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti