eKapija.ba na Sajmu privrede u Brčkom

02.12.2009. 14:50 / Izvor: eKapija.ba
eKapija.ba na Sajmu privrede u Brčkom

Poslovno-investicioni portal eKapija.ba uzet će učešće na 8. Međunarodnom sajmu privrede u Brčkom, koji se održava od 2. do 6. decembra 2009. godine.

Na ovogodišnjem sajmu, koji je inače izložbeno-prodajnog tipa, očekuje se dolazak 200 izlagača iz BiH i inostranstva koji će svoje proizvode izlagati na oko 2.000 kvadrata otvorenog i zatvorenog prostora.

Ovogodišnji petodnevni sajamski program pratit će niz sadržaja u vidu konferencija, okruglih stolova i poslovnih prezentacija.

Posebno uređen štand eKapija.ba portala će tokom sajamskih dana biti mjesto uspostavljanja velikog broja značajnih kontakata i poznanstava sa brojnim predstavnicima firmi.

Naši predstavnici posjetit će mnoge zanimljive štandove učesnika, upoznati se sa njihovim poslovanjem, proizvodima i uslugama, ali i prikupiti puno značajnih informacija, o kojima ćete imati priliku da čitate ovih dana na eKapija.ba.

Osim toga, ne sumjamo da će eKapija.ba svojim znanjem, upornošću i kreativnošću uspjeti da još jednom skrene pažnju na sebe.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti