eKapija.ba od sada i na smart uređajima: Stigla je Android i iOS aplikacija

27.08.2014. 09:57 / Izvor: eKapija.ba

Poslovni portal eKapija.ba proteklih nekoliko mjeseci radio je punom parom i ponosni smo što vam možemo predstaviti našu prvu aplikaciju za Android i IOS platforme.

Poslovni portal eKapija.ba proteklih nekoliko mjeseci radio je punom parom i ponosni smo što vam možemo predstaviti našu prvu aplikaciju za Android i iOS platforme.

Danas su mobilne tehnologije postale sastavni dio našeg života, a najnovije vijesti pratimo čak i dok putujemo ili čekamo u redu u banci.

Ne gubeći korak sa vremenom i današnjicom, upravo sada je idealno vrijeme za lansiranje Android  i Ios aplikacije, putem koje ćete u realnom vremenu nastaviti pratiti Dosta priče! odnosno čitanje prvih poslovnih dnevnih novosti gdje god se nalazite i to na tabletu, Ipadu ili pametnom telefonu.

Aplikacija je jednostavnog i elegantnog izgleda putem koje možete pratiti najnovije informacije iz poslovnog svijeta, ali i one zabavnog i zanimljivog sadržaja. Također, preko aplikacije možete dijeliti (share) sadržaj putem društvenih mreža, te pregledavati fotogalerije i video sadržaje.

Na naslovnoj stranici Aplikacije na prvom mjestu nalazi se osam vijesti, iza koje slijedi po jedna vijest iz svake rubrike našeg portala (Investicije, Kapital, EU, Najave, Ličnosti, Karijera i Pauza) i koja nudi skoro sve opcije koje i desktop verzija portala.

Na dnu stranice imate mogućnost pretrage neizostavnih najnovijih Tendera, ali i pregled Registra kompanija koji sadrži više od 233.000 privrednih subjekata, kao i uvid u njihove Finansije.

A da na portalu nije samo Dosta priče ( o poslu), tu su i rubrike za slobodno vrijeme, pa imamo Dosta priče o kulturnim i sportskim dešavanjima, kao i sportskim, turističkim i gastronomskim novostima.

Android aplikacija dostupna je na Google Play Store-u, a iOS aplikacija na App Store-u i možete je besplatno preuzeti. Dovoljno je da kliknete na link koji je priložen ispod i aplikacija će sama početi da se skida i instalira....

Također, napominjemo da biste koristili sav sadržaj i isprobali sve atraktivnosti aplikacije, potrebno je da znate svoje korisničke šifre koje imate za pristup portalu. Ukoliko ste ih zaboravili, kliknite na opciju Zaboravljena šifra ili nam se obratite na prodaja@ekapija.ba .

Na kraju, pozivamo vas da preuzmete poznatu "plavu spajalicu", pratite nas i uživajte, a sve komentare, prijedloge i sugestije, šaljite nam na info@ekapija.ba.

Aplikaciju za Android preuzmite OVDJE , a za iOS OVDJE .

 

 

 

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti