Ekmek product u saradnji sa SRL Impex FTK prodaje proizvode Royalty line

30.04.2014. 11:01 / Izvor: eKapija.ba
Ekmek product u saradnji sa SRL Impex FTK prodaje proizvode Royalty line

Proizvodi Royalty line odnedavno su dostupni i na bh. tržištu zahvaljujući saradnji bh. kompanije Ekmek product Tuzla koja je potpisala ugovor sa firmom SRL Impex FTK.

Proizvodi Royalty line odnedavno su dostupni i na bh. tržištu zahvaljujući saradnji bh. kompanije Ekmek product Tuzla koja je potpisala ugovor sa firmom SRL Impex FTK, glavnim distributerom proizvoda Royalty line Zurich za jugoistočnu Evropu.

Radi se i visokokvalitetnim setovima kuhinjskih noževa i suđa namijenjenih kućanstvu.

"Trenutno naša firma je zadovoljna sa prodajom na bh. tržistu, jer proizvodi Royalty line lahko osvajaju ukuse i potrebe kupaca", kaže za eKapija.ba Ensar Mešanović, direktor kompanije Ekmek product, naglašavajući kako su njihovi dalji planovi da kupcima u kontinuitetu ponude kvalitetne i nove proizvode i na taj način izgrade duboko povjerenje.

Inače, Ekmek product je firma osnovana 2011. godine sa 100 posto privatnim kapitalom. Osnovna djelatnost je proizvodnja i prodaja roba široke potrošnje. U okviru kompanije postoje dvije poslovne jedinice koje se bave proizvodnjom hljeba, peciva, svježe tjestenine.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti