Electronic Center Vogošća - pripreme za otvaranje novog objekta

20.03.2019. 13:12 / Izvor: Akta.ba

U vogošćanskoj industrijskoj zoni Unis Pretis – Volkswagen uskoro će biti otvoren novi objekat Electronic Center.

U vogošćanskoj industrijskoj zoni Unis Pretis – Volkswagen uskoro će biti otvoren novi objekat Electronic Center, potvrđeno je za Akta.ba iz ove kompanije.

U novom i puno većem objektu Electronic Center Megastore kupci i posjetioci će biti u prilici da uz lakši prilaz i dodatna parking mjesta, pogledaju raznovrsnu ponudu i informišu se o svim novostima iz svijeta elektronske opreme, elektronskih uređaja i gadgeta.

"Prelaskom u novi poslovni objekat dobijamo puno više pogodnosti, a najvažnije su veći prodajni kapaciteti i prostor za veliku prodavnicu Electronic Center u kojoj će biti izložen veći broj različitih proizvoda iz svih kategorija", rekao je za portal Akta.ba Damir Muranović, predstavnik firme. 

Pored toga, u novom objektu će biti i dodati prostor za web develepore i kolege u sektoru Online podrške kupcima.

"S obzirom na mnogo veći prostor koji smo planirali za razvoj Electronic Center-a sada smo u mogućnosti da širimo naš asortiman i uvodimo nove proizvode u ponudi. Unutar objekta fokus će biti na prodavnici Electronic Center i razvoju ponude elektronskih uređaja, komponenti, baterija, alata i ostale elektronske opreme. Posebnu pažnju ćemo obratiti na razvoj internet prodaje odnosno razvoju online shopa i ostalih aspekata namijenjenih za internet prodaju", ističe on, dodajući da prije svega misle na dalji razvoj online call centra za tehničku podršku kupcima.

Napominje da će kupci imati pregled kompletne ponude proizvoda koji su na stanju, kao i proizvoda koji su u dolasku od dobavljača i koja se uvozi dva puta sedmično.

"Također, u objektu će se nalaziti i skladište proizvoda iz kojeg ćemo logistički nadopunjavati naše prodavnice u Sarajevu. Pored toga, iz našeg objekta u Vogošći vršit ćemo i veleprodaju odnosno snadbijevanje naših veleprodajnih partnera širom Bosne i Hercegovine", kaže naš sagovornik.

Inače, ukupna površina objekta je 2.000 m2, a parking za kupce koji se nalazi iza objekta je 900 m2.

Prodavnica Electronic Center će se nalaziti na drugom spratu objekta. Lokacija objekta je odmah pored saobraćajnice unutar industrijske zone. Objekat je napravljen na dva sprata, ali sa visinom od šest metara za svaki sprat, tako da je moguće skladištiti veće količine robe. 

Završetak radove i prelazak u novi objekat se očekuje do krajem maja, ili početkom juna, a njegovim otvaranjem posao će dobiti 10 ljudi.

Do sada, Electronic Center bio je prisutan na tri lokacije u Sarajevu u ulici Maršala Tita, na Marijin Dvoru i Pick Up poslovnici na Otoci, gdje će i dalje imati svoja prodajna mjesta.

S.B.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti