Elektronsko bankarstvo za mala i srednja preduzeća

20.06.2017. 07:52 / Izvor: Akta.ba
Elektronsko bankarstvo za mala i srednja preduzeća

Halcom rješenja za elektronsko i mobilno bankarstvo, u segmentu malih i srednjih preduzeća, odlikuje 10 godina iskustva i više hiljada klijenata.

Vaša banka kao digitalni partner za mala preduzeća

Bankarske usluge i e-banking su se tokom godina konstantno razvijali i prilagođavali potrebama korisnika. Ipak bankarska rješenja za mala i srednja preduzeća, uglavnom su ostajala ista. Kao i uvijek, mala i srednja preduzeća nastavljaju da traže nove načine kako da vode posao brže, jeftinije i bolje. Digitalizacija bankarskih usluga nudi novi skup mogućnosti za veći uspjeh malih i srednjih preduzeća.

Halcom-ova rješenja za elektronsko i mobilno bankarstvo, u segmentu malih i srednjih preduzeća, odlikuje 10 godina iskustva i više hiljada klijenata i korisnika.

Halcom-ova platforma elektronskog bankarstva za mala i srednja preduzeća, nije samo proširena verzija elektronskog bankarstva za fizička lica (Hal E-Bank Retail) niti modifikovana verzija elektronskog bankarstva za velika preduzeća (Hal E-Bank Corporate). Hal E-Bank SME rješenje je prilagodljivo, usmjereno i atraktivno e-banking rješenje za mala i srednja preduzeća.

Specifične i dobro osmišljene funkcionalnosti u elektronskom bankarstvu omogućavaju preokupiranim vlasnicima malih i srednjih preduzeća lakše upravljanje finansijama i likvidnošću. Ovo im pomaže da se nesmetano fokusiraju na rad, rast i razvoj kompanije.

Ključne funkcionalnosti:

  • Isplate plata
  • Plaćanje faktura elektronski
  • Proces rada sa više korisnika
  • Višekorisnički proces odobravanja
  • Upravljanje finansijama
  • Praćenje tokova gotovine
  • Analiza najpovoljnijeg dobavljača/kupca

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti