Elektroobnova: Kvalitetan i pouzdan partner za vaš sljedeći projekat

06.07.2018. 08:31 / Izvor: Akta.ba
Elektroobnova: Kvalitetan i pouzdan partner za vaš sljedeći projekat

Firma Elektroobnova je više od 20 godina prisutna na polju energetike i telekomunikacija, pažljivo vodeći računa o razvoju firme.

Firma Elektroobnova više od 20 godina prisutna je na polju energetike i telekomunikacija, pažljivo vodeći računa o razvoju firme i sticanju zadovoljnih klijenata. Grade trajne vrijednosti koje ostaju iza njih. Mnogobrojni projekti (trafostanice, postrojenja, dalekovodi, mreže, osvjetljenje, bazne stanice, optički putevi …) govore u njihovo ime.

Pristup klijrntima je profesionalan, odgovarju modernim zahtjevima tržišta, teže budućnosti, usvajaju nove tehnologije, pozicioniraju firmu na polju djelatnosti kojom se bave.

Vode računa o životnoj sredini, gradeći put u skladu sa modernim potrebama društva.

Firma Elektroobnova je posvećena stalnim inovacijama. Pored toga što stalno usvajaju moderne proizvode iz struke, posebnu pažnju poklanjaju održivom načinu poslovanja. Ono je usklađeno sa ISO Standardima (EN ISO 9001:2015, EN ISO 14001:2015, EN ISO 18001:2007), kao i sa društvenom odgovornošću i poštovanjem ljudskih prava.

MISIJA I VIZIJA

Firma Elektroobnova želi da postigne i održi vodeću poziciju na tržištu energetike, telekomunikacija i ostalih primarnih djelatnosti kojima se bave. Žele da njihov rad i timovi budu što uspješniji, da usluge budu bolje i streme ka stalnom uspjehu. Uspjeh u poslovanju teže da ostvare kroz tri strateška pravca – rast, inovativnost i organizacionu izvrsnost.

Ulažući u strukturu, stručne timove i stalni napredak na zahtjevnom tržištu nadaju se da će ostvariti svoj cilj. Njihova misija je ostvarenje vizije kroz brižnost, dostupnost, kvalitet i povjernje.

"Pažljivo smo sastavili projektni tim od najboljih stručnjaka i radnika, godinama sticali vrijedno iskustvo koje čini snažan temelj za pružanje naših usluga. Naša vizija je besprijekorna, a misija ostvarenje dugoročne stabilnosti firme. Sigurno ćete biti oduševljeni našom uslugom, profesionalno pristupamo svim zahtjevima prateći svjetske trendove",rekao je direktor Momčilo Gnjatović.

ZAŠTO IZABRATI ELEKTROOBNOVU?

Vrše projektovanje, izgradnju i održavanje visoko i nisko naponskih instalacija, elektroenergetskih mreža i konsalting.

  • Dugogodišnje iskustvo
  • Zadovoljstvo dugogodišnjih klijenata i partnera
  • Profesionalan, obrazovan i iskusan stručni kadar
  • Tehnološka opremljenost
  • Partner renomiranih kompanija koje su lideri na svjetskom tržištu
  • Posjedujemo sve neophodne licence i sertifikate.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti