Elektroobnova: Poslovanje po evropskim standardima

23.12.2014. 15:25 / Izvor: eKapija.ba
Elektroobnova: Poslovanje po evropskim standardima

Elektroobnova je od osnivanja ulagala u razvoj, tako da je izrasla u moderno koncipiranu firmu,

Firma je počela da posluje kao samostalna zanatska radnja u Mrkonjiću 1996. godine. Prvo je počela da radi instalacije a imala je trgovinu elektromaterijala sa 3 do 4 zaposlena radnika. 2006. godine dolazi do preregistracije u d.o.o. sa sjedištem u Čelincu, a sada se nalazi u Banja Luci.

Firma je od osnivanja ulagala u razvoj, tako da je izrasla u moderno koncipiranu firmu koja posluje po evropskim standardima, koja ima educirane radnike, sve potrebne mašine i alate i u svakom momentu je spremna da odgovori svim zahtjevima tržišta.

Nude usluge postavljanja električnih instalacija i opreme u stambenim objektima u izgradnji i rekonstrukcija postojećih instalacija. Kvalitetna i efikasna usluga, uz primijenu savremenih alata i poštovanje svih važećih tehničkih normi i propisa je ono što ih preporučuje.

Nude usluge postavljanja električnih instalacija i opreme u svim tipovima poslovnih prostora, od kancelarija i sala za sastanke, ugostiteljskih objekata, do tržnih centara i industrijskih hala. Za velike objekte isporučuju posebne sisteme upravljanja za uštedu energije, upravljanje potrošačima i praćenje stanja u objektima.

Kvalitet završenih radova, strogo poštovanje dogovorenih rokova, kao i primjenjivanje najnovijih svjetskih dostignuća u ovoj branši su sigurna garancija da će Elektroobnova još dugo godina imati kvalitetnu saradnju sa svojim klijentima i da će zadržati jednu od vodećih pozicija u ovoj branši.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti