Elektroprivreda BiH i BH Telecom dogovorili razvojne projekte u FBiH

25.05.2021. 07:42 / Izvor: Akta.ba
Elektroprivreda BiH i BH Telecom dogovorili razvojne projekte u FBiH

Učesnici sastanka istakli su posvećenost daljoj uspješnoj saradnji i intenziviranju dinamike u realizaciji projekata.

Generalni direktori Elektroprivrede BiH i BH Telecoma Admir Andelija i Sedin Kahriman postigli su dogovor o saradnji s ciljem pokretanja značajnih razvojnih projekta u Federaciji BiH korištenjem zajedničkih potencijala dviju kompanija.

Realizacija dogovorenih aktivnosti bit će razmatrana u narednom periodu na redovnim susretima ove vrste.

Generalni direktor Elektroprivrede BiH Admir Andelija je sa saradnicima izvršnim direktorom za trgovinu i snabdijevanje električnom energijom Zlatanom Planinčićem, izvršnom direktoricom za pravne poslove i ljudske resurse Ružicom Burić i rukovodiocem Sektora za IKT Jasminom Lizdeom upoznao predstavnike BH Telecoma s aktuelnostima u najvećoj bh. elektroprivrednoj kompaniji.

Uz generalnog direktora, sastanku su uime BH Telecoma prisustvovali i izvršna direktorica za informacione tehnologije Samira Ćerim, izvršni direktor za razvoj poslovanja Muamer Hadžović i izvršni direktor za tehnologiju i razvoj servisa Adnan Huremović.

Učesnici sastanka istakli su posvećenost daljoj uspješnoj saradnji i intenziviranju dinamike u realizaciji projekata, saopćeno je iz Elektroprivrede BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti