Emerging Markets Consultants učesnik manifestacije UNIS dani 2015

12.10.2015. 11:41 / Izvor: Akta.ba
Emerging Markets Consultants učesnik manifestacije UNIS dani 2015

Emerging Markets Consultants d.o.o. će ove godine biti učesnik manifestacije UNIS dani 2015, koja će se održati u Mostaru (Hotel Mepas), 14. I 15. oktobra

Emerging Markets Consultants d.o.o. će ove godine biti učesnik manifestacije UNIS dani 2015, koja će se održati u Mostaru (Hotel Mepas), 14. I 15. oktobra. U okviru manifestacije, kompanija EMC d.o.o. će upriličiti prezentaciju pod nazivom "Korporativna sigurnosna rješenja za izgradnju Sigurnosnog operativnog centra (SOC)" koja će se održati 14.10 u 11h (Sala Lady), a predavač će biti Saša Mandžukić.

U okviru prezentacije saznajte više o današnjim korporativnim sigurnosnim izazovima, te kako kroz strateško upravljanje sigurnosti odgovoriti na konstantne sigurnosne korporativne izazove. Tokom oba dana, za posjetioce štanda kompanije pripremljene su prezentacije najsavremenijih IT sigurnosnih rješenja, a uposlenici kompanije će se pobrinuti da na interaktivan način demonstriraju funkcionalnosti tih rješenja.

Upoznajte se sa sigurnosnim rješenjima partnera kompanije EMC d.o.o. – HP Enterprise Security, Blue Coat, Cisco, Check Point, FireEye, Imperva i ostalih. Pored sigurnosnih rješenja posjetioci će biti u prilici upoznati se sa ponudom poslovnih rješenja za upravljanje korporativnim resursima ERP, upravljanje odnosima sa kupcima CRM, upravljanje dokumentima, te rješenjima za povećanje produktivnosti na bazi Microsoft cloud-a.

EMC d.o.o. će pokazati kako i na koji način se koriste rješenja u svakodnevnom poslovanju kompanije, te će Vam dati ideju kako da i Vi olakšate svoje poslovanje uz ova rješenja, saopćeno je iz EMC-a.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti