Energetska efikasnost sa gratisom iz Dženex-a

11.09.2017. 08:26 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Dženex d.o.o. Tuzla priredila akcijsku ponudu, gdje svojim kupcima fasadnih sistema poklanja gratis fasadni stiropor debljine 5 cm

Danas, na sve strane čujemo za energetsku efikasnost, međutim da li imamo  priliku da je implementiramo? Krajni cilj implementacije jeste da se  smanji gubitak energije i poboljša njena efikasnosti kroz izgradnju i modernizaciju postojećih stambenih objekata, stanova i zgrada.

Sa svih strana se nude ponude, banke nude „povoljne“ kredite, trgovci nude popuste. Neki daju popust 10%, neki daju 33%, ali imaju i oni koji daju 100%.

Kompanija Dženex d.o.o. Tuzla priredila akcijsku ponudu, gdje svojim kupcima fasadnih sistema poklanja gratis fasadni stiropor debljine 5 cm, a sve to uz slogan "Sa našom fasadom obloži, pa manje loži."

Svi koji nisu zadovoljni sa termoizolacijom od 5 cm, mogu nadoplatiti razliku za deblji stiropor. "Ako Vam je do deblje fasade stalo, sa našim gratisom doplatite malo" – kažu iz Dženex-a.

Posjetite Dženexove Bau Centre u Šićima, Lukavcu i Sižju, kao i Skladište Kojšino Tuzla, te zatražite ponudu za Vašu fasadu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti