Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Entea: Gradnja cesta i autocesta

10.03.2014. 13:21 / Izvor: eKapija.ba

Društvo ENTEA d.o.o. Sarajevo je građevinsko preduzeće specijalizovano i osposobljeno za izvođenje najzahtjevnijih poslova u oblasti niskogradnje, hidrogradnje, rudarskih, elektro i geotehničkih radova.

Kao takvi su angažovani na najzahtjevnijim projektima izgradnje autoputa, tunela, hidrotehničkih tunela, izvođenju bušenih šipova, elektroradova, radova bušenja i miniranja, hidro izolaterskih radova, te rudarskih radova na površinskim kopovima. Na kamenolomu u Srednjem vrše eksploataciju mineralnih sirovina s ciljem obezbjeđenja najkvalitetnijeg materijala za proizvodnju asfalta i betona kao i prefabrikovanih elemenata.

Za izvođenje pomenutih radova posjeduju najsavremeniju mehanizaciju i opremu, stručan kadar, te radove izvode po najvišim standardima. Posjeduju vlastite mobilne betonare i kontrolu kvaliteta kako bi svojim partnerima pružili kompletnu uslugu.

Tim firme Entea predstavlja spoj mladosti i iskustva, kombinovan od mladog i ambicioznog kadra, uz podršku iskusnog i stručnog rukovodstva, u kojem su uposleni vodeći stručnjaci iz BiH i regiona, svi spremni da u svakom trenutku odgovore i najvećim kolektivnim izazovima. Društvo u ovom trenutku broji 160 zaposlenika, sa stalnom tendencijom novih zapošljavanja i usvajanja novih tehnologija. Sve navedeno predstavlja nastojanje kompanije u ostvarivanju misije koju su pred sebe postavili, a to je dostizanje i ispunjavanje zahtjeva Investitora po pitanju kvaliteta i dinamike radova.

Također, u svrhu širenja djelatnosti u zemlje regiona, al i šire egzistira i poslovna jedinica u R Sloveniji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti