ER Project d.o.o.: Sistem integracija, projektovanje, elektromaterijal

15.05.2014. 12:11 / Izvor: eKapija.ba
ER Project d.o.o.: Sistem integracija, projektovanje, elektromaterijal

ER Project d.o.o. je kompanija sa primarnim fokusom u polju sistem inženjeringa u oblasti elektroenergetike. Pružaju korisnicima niz usluga; od konsaltinga, zatim projektovanja elektroinstalacija jake i slabe struje...

ER Project d.o.o. je kompanija sa primarnim fokusom u polju sistem inženjeringa u oblasti elektroenergetike. Uz saradnju sa renomiranim proizvođačima elektro opreme, pružaju korisnicima niz usluga; od konsaltinga, zatim projektovanja elektroinstalacija jake i slabe struje, sistem integracije, do puštanja u rad opreme u nekoliko segmenata, kao što su kompenzacija reaktivne energije, sistemi besprekidnog napajana, upravljanje elektromotornim pogonima.

Sistem integracija

Sistem integracija na polju energetike, podrazumjeva puštanje u rad sistema za automatsku kompenazaciju reaktivne enegije, rješenja u odabiru rasvjete korištenjem fotometrijskih proračuna i modernih izvora svjetla, parametriranje multifunkcijskih uređaja za mjerenje svih električnih veličina mreže, kao i niz drugih segmeneta koji su usklađeni sa razvojem modernih tehnologija u ovoj oblasti, kao što su upravljanje motorima putem frekventnih pretvarača, soft-startera, puštanje u rad UPS uređaja, upravljanje procesima putem programabilnih logičkih kontrolera i sl.

Projektovanje

ER Project nudi rješenja u svim oblastima energetike, zatim u računarskim mrežama, bilo da se traže klasična rješenja, ili prenosi podataka putem optičkih vlakana, kao i usluge izrade glavnih projekata svih elektro instalacija, te usluge nadzora ili supervizije za krajnjeg korisnika prilikom izvođenja ugovorenih radova.

Konsalting

Za klijente koji su uključeni u greenfield investicije, susreću se sa sistemskim problemima u radu pogona ili postrojenja, ili jednostavno traže savjete za rješenja u polju korištenja električne energije nude usluge konsaltinga, odnosno izrade idejnih rješenja prilagođenih potrebama kupca.

Veletrgovina elektro materijalom

Prilikom izrade svih rješenja ER Project se oslanja na standardnu i sofisticiranu opremu renomiranih proizvođača kao što su Schneider Electric, ABB, Schrack, zatim opremu niza drugih partnera u specijalističkim segmentima, kao što je oprema detekcije u polju, rasvjetna tijela opšte namjene za vanjsku i unutrašnju montažu i posebne uslove rada, te pribor za terminiranje kablova, svih vrsta alata i pribora potrebnih prilikom izvođenja bilo koje vrste elektro instalacija.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti